Nieuwbouwproject Hoogeland krijgt eigen Hoogeland-pas

10/12/2009 16:25

Stichting Vestia Groep

Het nieuwbouwproject Hoogeland in Naaldwijk heeft een eigen Hoogeland-pas gekregen. Met de Hoogeland-pas krijgen pashouders korting bij diverse winkeliers. Op woensdag 9 december kreeg wethouder Theo Duijvestijn de eerste pas overhandigd.

De Hoogeland-pas, die geïnteresseerden in het project Hoogeland gratis ontvangen, krijgen houders van de pas korting bij diverse winkeliers. De eerste aanschaf die met de pas gedaan kan worden is een kerstboom. Bij Handelskwekerij R.van der Zalm aan de Opstalweg 19 in Naaldwijk krijgen pashouders op vertoon van de Hoogeland-pas 20% korting op een kerstboom.

Naast het overhandigen van de eerste Hoogeland-pas, heeft wethouder Theo Duijvestijn ook de kerstlichtjes ontstoken van de 10 meter hoge kerstboom die Vestia op het bouwterrein van Hoogeland heeft geplaatst. Op dit bouwterrein wordt vanaf voorjaar 2010 de nieuwbouwwijk Hoogeland gebouwd.

Vestia Westland realiseert in Hoogeland ruim 700 duurzame woningen. Het woonaanbod varieert van appartementen tot vrije kavels en alles daartussen in, huur en koop, sociaal en vrije sector. Zo biedt Vestia keuze in wonen.

In de eerste fase, waarvan de verwachte start verkoop en verhuur begin 2010 is, worden eengezinswoningen en appartementen van ca. 175.000 Euro v.o.n. tot ca. 335.000 Euro v.o.n. gerealiseerd. Mensen kunnen er milieubewust wonen dankzij duurzaam bouwen, maximale isolatie en het gebruik van restwarmte uit de kassen.

Wilt u op de hoogte blijven van het project? Op de website www.leveninhoogeland.nl. staat alle informatie. Als geïnteresseerde kunt u zich hier ook inschrijven voor het project en de Hoogeland-pas aanvragen.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.leveninhoogeland.nl

http://www.vestia.nl