JOSEPH trakteert kamelen op verjaardagstaart

10/12/2009 16:41

Joop van den Ende Theaterproducties

De musical JOSEPH and the Amazing Technicolor Dreamcoat viert aanstaande zaterdag 12 december zijn eerste verjaardag. Ter ere van dit feest trakteerden de hoofdrolspelers en de kindercast vandaag de kamelen in DierenPark Amersfoort op een speciale kamelentaart. De musical, met onder anderen, Freek Bartels (Jozef), Renée van Wegberg (Vertelster) en één kameel staat nu voor onbepaalde tijd in het Beatrix Theater in Utrecht.

De musical

JOSEPH and the Amazing Technicolor Dreamcoat is, voor het hele gezin, een vrolijke en kleurrijke musical van het succesvolle theaterduo Tim Rice en Andrew Lloyd Webber. Na een uitverkochte tour staat de musical nu exclusief in het Beatrix Theater Utrecht. De musical gaat over Jozef in Egypte. Omdat Jozef de lieveling is van zijn vader Jakob, wordt hij door zijn elf jaloerse broers als slaaf verkocht. Uiteindelijk belandt Jozef in de gevangenis, waar blijkt dat hij een bijzondere gave heeft: hij kan dromen uitleggen. Als de Farao door een nare droom wordt gekweld, verklaart Jozef hem zijn dromen en geeft hem goed advies. Als dank kroont de Farao hem tot onderkoning van Egypte. Dan ziet hij na al die jaren zijn broers weer en stelt hen op de proef.

DierenPark Amersfoort

DierenPark Amersfoort ligt centraal in Nederland en biedt een dag vol avontuur. Gasten horen, zien en voelen van alles tijdens hun bezoek. Ze staan in het groene park vaak neus aan neus met kleine en grote dieren en er zijn volop avonturen te beleven in De Nacht, de Stad der Oudheid, het DinoBos of het Doolhof. De Stad der Oudheid is het themagebied waar de oude tijden herleven en onder andere de tijgers en kamelen leven.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.musicals.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie,