Politie Gelderland-Zuid

Overval op supermarkt

Millingen a/d Rijn, 10-12-2009 o Donderdagochtend omstreeks 06.00 uur is de supermarkt aan de Heerbaan in Millingen a/d Rijn overvallen.

Een personeelslid kwam bij de winkel aan om deze te openen. Opeens kwam er een onbekende man aanrennen die hem tegen de muur aandrukte. Er kwamen nog twee mannen bijstaan. Zij dwongen het personeelslid de deur te openen. De man werd op kantoor opgesloten. Ook drie andere personeelsleden die even daarna binnenkwamen werden op het kantoor opgesloten. De overvallers die wel bewapend waren zijn er met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan.

SMS-alert

Nadat de medewerkers de politie hadden gewaarschuwd werd er meteen gebruik gemaakt van een SMS-alert. De politie is meteen gestart met het onderzoek.

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die menen wat gezien te hebben. Meld dit dan bij de politie van de Districtsrecherche van Tweestromenland, te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. (14)

Laatst gewijzigd 10-12-2009 16:01 | © Regio Gelderland-Zuid |