Andre van Duin schrijft kerstnummer voor Dave Dekker

10/12/2009 17:37

Joop van den Ende Theaterproducties

Schoffie uit Ciske de Rat- de Musical gaat solo

André van Duin zag al meteen dat Dave Dekker een groot talent was. Met hem samenwerken was daarom ook bijna vanzelfsprekend. Speciaal voor Dave schreef André maar liefst twee kerstnummers; "Er Staat Een Hele Grote Kerstboom" en "Hé... 't Is Weer Kessumus". De muzikale supervisie was in handen van het producers duo Fluitsma & Van Tijn. Met deze single zet Dave zijn eerste stap als soloartiest.

Vanaf het moment dat Dave Dekker te zien was in de musical Ciske de Rat, sloot het publiek massaal twee zachte armen om hem heen. Ook André van Duin liet het gouden strotje niet onberoerd: "Ik vind het een eer dat ik dit jonge talent een handje heb mogen helpen op weg naar een veelbelovende toekomst".

Dat kleine, brutale joch met die onvervalste Amsterdamse tongval is nu zeker geen kleintje meer en laat met deze kerstnummers horen dat hij alles in zich heeft om (nog) groter te worden. In De Wereld Draait Door gaf Dave een maand geleden al een voorproefje door uit volle borst de eerste twee regels van zijn single te zingen. Dinsdag 15 december is hij weer op bezoek bij Matthijs van Nieuwkerk en zal hij voor het eerst het nummer live ten gehore brengen.

Deze kerstsingle is na de musical Ciske de Rat een samenwerking tussen Stage Entertainment en Dave Dekker. "Er Staat Een Hele Grote Kersboom" is voor die tijd al te verkrijgen. Vanaf morgen zijn beide nummers te downloaden via:

= iTunes

= Nokia Music Store (http://musicstore.nokia.com/)

= Media Markt

= 7digital (http://nl.7digital.com/)

= Playnow (voor Sony Ericsson gebruikers. Muziek is via PC en mobiel te downloaden)

= Vodafone (idem voor Vodafone gebruikers)

= Target Media:


- Radio538 (www.radio538.nl)


- MSN ( http://muziek.downloaden.nl.msn.com/)


- Top40 (www.top40.nl)


- Downloadmusic.nl (www.downloadmusic.nl)





http://www.musicals.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie/