Ingezonden persbericht

Toch kerstboom voor studenten van Haagse Hogeschool

Morgen rond 11:00 zullen studenten van De Haagse Hogeschool een kerstboom gaan aanbieden aan alle medestudenten. Hierbij is de lijsttrekker van het CDA Den Haag, Karsten Klein, uitgenodigd en deze heeft toegezegd aanwezig te zijn.

Zoals gisteren breed uitgemeten in de media, heeft De Haagse Hogeschool besloten dit jaar de kerstboom uit de hogeschool te verbannen. In een confronterend interview heeft de directeur van Communicatie en Marketing toegezegd dat studenten zelf een boom mogen plaatsen in de hogeschool.

Vanuit SIM (Studievereniging voor ICT & Media) zijn we een studenteninitiatief gestart om toch een kerstboom in De Haagse Hogeschool te krijgen. Binnen afzienbare tijd hebben wij meerdere studieverenigingen en studenten bereid gevonden ons daarbij te helpen. Als studievereniging is ons hoofddoel natuurlijk het verbeteren van het studieklimaat binnen de Hogeschool. Zoiets als sfeer tijdens de feestdagen is daar natuurlijk een essentiëel onderdeel van. Naar ons idee is de kerstboom toch wel één van de belangrijkste symbolen die deze sfeer uitdragen.

Wij zijn druk in de weer geweest om ervoor te zorgen dat we een grote kerstboom kunnen aanbieden aan alle studenten. Er wordt morgen een kerstboom van tegen de zes meter gebracht, die we dan zsm met man en macht zullen gaan versieren. Aangezien de lijsttrekker van het CDA Den Haag, Karsten Klein, dit heeft aangekaart in de media leek het ons wel zo leuk om hem hierbij uit te nodigen. Deze heeft toegezegd morgen rond 11:00 aanwezig te zijn wanneer wij de kerstboom aanbieden aan onze medestudenten.