Ingezonden persbericht

PERSBERICHT
Amsterdam, 10 december 2009

DESIGN BRIDGE VERSTERKT TEAM

Vanwege verdere groei versterkt Design Bridge, international branding agency, haar team met de volgende benoeming:

Fraser Warren --- Client Business Director
De uit Engeland afkomstige Fraser Warren is aangesteld als Client Business Director bij Design Bridge, international branding agency. Fraser heeft meer dan 10 jaar internationale ervaring in verschillende marketing disciplines zoals advertising, branding, digitale media, direct marketing en sales promotion. Voorheen was Fraser werkzaam bij onder andere Ignis, Keevill Barton Kershaw in Londen, 141 Worldwide en McCann Eriksson Worldwide. Fraser werkte voor klanten als L'Oreal, Black & Decker, BAT, Sony, Coca Cola, Master Card en Pernod Ricard.

Frank Nas, managing director bij Design Bridge: "Met de nieuwe rol van Client Business Director spelen wij in op de behoefte van klanten om ons strategisch en creatief advies breder voor hun merken in te zetten."

Een foto van Fraser Warren vindt u in de bijlage.

Design Bridge is een internationaal branding agency gespecialiseerd in het ontwikkelen, herpositioneren en creëren van merken. Opgericht in 1986, met vestigingen in Amsterdam, Londen en Singapore, heeft Design Bridge de afgelopen jaren voor een breed scala aan klanten haar expertise ingezet op het vlak van innovatie, merkstrategie, merkidentiteiten en verpakkingen. Design Bridge opereert vanuit haar kantoor in Nederland in ruim 40 landen met meer dan 50 werknemers waarvan 14 verschillende nationaliteiten. Opdrachtgevers zijn o.a. FrieslandCampina, dance4life, Unilever, Sara Lee, TNT, Heinz en Heineken Int. Design Bridge heeft voor haar werk een groot aantal effectiviteit- en creativiteit awards gewonnen.



Ingezonden persbericht