Ingezonden persbericht

Maak kennis met TARTUFINO: Old Socks & Sex
Ervaar de delicate smaak van de truffelbrandy

Rotterdam/Kroatië, 09-12-2009. TARTUFINO - producent van speciale truffelproducten - introduceert een nieuwe, exclusieve truffelbrandy die per december verkrijgbaar is bij selectieve etablissementen. Drie authentieke, hoogwaardige truffelbrandewijnen worden gelanceerd: Original, After Dinner en Gold.

TARTUFINO Original (200 ml) heeft een krachtige aroma van witte truffel, maar een zachte smaak van acaciahoning. TARTUFINO After Dinner (35 ml) - met een soortgelijke smaak als de Original - is speciaal ontwikkeld voor selectieve hotels, clubs en bars om hun klanten te bedienen met een unieke brandy voor na de maaltijd. TARTUFINO Gold is een elegante brandy verrijkt met witte truffel, acaciahoning en 24 karaats goudvlokken; een verfijnde brandy dat een ervaring van delicatesse en schoonheid oproept.

TARTUFINO Benelux licht toe, "Truffels zijn een manier van leven. We zijn erg blij om drie selectieve truffelbrandewijnen in Nederland, België en Luxemburg te introduceren. TARTUFINO, die zijn naam ontleent aan de oorsprong van de truffel, is het enige bedrijf dat de truffelbrandewijn in de Benelux distribueert. Voor iemand die nog nooit een truffel heeft geroken of geproefd, is de beste manier om dit te kunnen beschrijven als een geur van oude sokken en seks. Het heeft een zeer expressief, intens en verleidelijk aroma. Liefhebbers van cognac of brandy zullen deze exclusieve smaak die TARTUFINO biedt, zeker waarderen."

De witte truffel in de TARTUFINO brandewijnen is een uitzonderlijk product van hoge kwaliteit uit Istrië, Kroatië. Een product dat uniek is, exotisch en luxueus, vergelijkbaar met zeldzame kaviaar en vintage champagne vanwege zijn verfijnde smaak. De truffelbrandewijnen die TARTUFINO aanbiedt, zijn een noviteit tot nu toe. Bovendien zijn deze TARTUFINO producten op traditionele wijze gemaakt zonder conserveringsmiddelen of toevoegingen.