Ingezonden persbericht

Indrukwekkend optreden Robbie Williams in de Melkweg
Exclusief optreden groot succes

Amsterdam, 10 december - Woensdagavond trad Robbie Williams op voor een uitverkochte Melkweg. De wereldster promootte in Amsterdam zijn nieuwe album Reality killed the video star, maar zong ook veel van zijn eerdere werk. Met deze aanstekelijke mix van nieuw materiaal en bekende hits zette de wereldster het Amsterdamse poppodium volledig op zijn kop. Bij het afsluitende Angels lichtte de zaal op door de honderden mobieltjes die in de lucht gehouden werden. Een passend slot voor het concert dat georganiseerd werd op initiatief van KPN en The Phone House.

Zanger, charmeur en rasentertainer Robbie Williams deed de harten van zijn fans
afgelopen woensdag sneller kloppen. Klik op de foto voor hoge resolutie.

Speciale actie
Initiatiefnemers van dit exclusieve concert waren KPN en The Phone House, die 1100 kaarten beschikbaar stelden. Kaarten kwamen niet in de vrije verkoop, maar ontving men gegarandeerd bij aanschaf van een tweejarig KPN Personal Sim abonnement in combinatie met een van de exclusieve toestellen, Nokia Illuvia 6700, 5530 of 6303, die bij The Phone House verkrijgbaar zijn. Bovendien werden door een notaris per week vijf gesigneerde cd's en in totaal vier meet & greets verloot onder klanten die aan de actie deelnamen. KPN en The Phone House spreken van een succesvolle actie: het concert was volledig uitverkocht.

Over The Phone House
The Phone House Nederland is onderdeel van het Britse beursgenoteerde The Carphone Warehouse. The Carphone Warehouse is de grootste onafhankelijke retailketen voor mobiele communicatie in Europa met ruim 2.600 winkels in negen Europese landen en nog eens 1.100 winkels in de USA in samenwerking met BestBuy. Op het Europese vasteland opereert The Carphone Warehouse onder de naam The Phone House. The Phone House is sinds 1998 actief op de Nederlandse markt en heeft hier inmiddels bijna 200 vestigingen. Daarnaast is The Phone House online vertegenwoordigd met haar webwinkels op onder andere www.phonehouse.nl en www.typhone.nl. De keten levert alle merken mobiele telefoons, alle netwerken, accessoires, (mobiel) breedband abonnementen, laptops en digitale televisie. Voor de komende jaren is het doel van The Phone House om de succesformule verder uit te bouwen en zo de nummer 1-positie als de grootste Europese winkelketen voor mobiele communicatie verder te versterken.

Over KPN
KPN is de toonaangevende leverancier van telecommunicatie- en ICT-diensten in Nederland en biedt consumenten vaste en mobiele telefonie, internet en televisie. Voor zakelijke klanten verzorgt KPN tevens volledig beheerde telecommunicatie- en ICT-oplossingen. KPN-dochter Getronics biedt wereldwijd ICT-diensten aan en is marktleider in de Benelux. In Duitsland en België volgt KPN een meermerkenstrategie in de mobiele markt en neemt daar met E-Plus en BASE een derde positie in. KPN beheert met iBasis een efficiënte, op IP gebaseerde infrastructuur waarop wereldwijd wholesale-netwerkdiensten worden aangeboden aan andere operators.