Ingezonden persbericht

Op zoek naar 'couleur locale'
Nieuwe citytrips bij Cazebonne

Cazebonne komt met een nieuw concept voor lekkerbekken die het bruisende van de grote stad niet willen ontberen. In een zestiental Europese steden zijn de lekkerste en de meest authentieke plekjes geselecteerd door een lokale fijnproever. Dit culinair citytripping is een ware speurtocht naar de 'couleur locale' van de stad, een mix van de laatste culinaire trends en typische restaurantjes die alleen insiders kennen.

De arrangementen bieden stuk voor stuk een beleving van alle zintuigen. In drie dagen tijd kan men een stad meer dan alleen zien en horen, maar echt proeven, ruiken en voelen. Men proeft de zoete smaak van Wenen, ruikt de zilte geur van Valencia, en voelt de sfeer van Florence. Voor iedere plaats is een fijne selectie gemaakt van charmante hotelletjes, bijzondere restaurants en onbekende winkeltjes. Een lijst met culinaire adresjes leidt naar straatjes en locaties waar men normaal gesproken niet komt.

Onder de naam 'heerlijke stedentrips' lanceert Cazebonne haar nieuwe serie arrangementen. 'Wij zochten naar een moderne variant van onze culinaire wijnreizen en konden dat in de traditionele wijngebieden niet vinden. Nadat we in Lissabon en Wenen succesvol met stadsarrangementen waren begonnen met lokale mensen, kwamen we op het idee om dit uit te breiden naar meerdere Europese steden' aldus Miriam Doornink van Cazebonne.

'Heerlijke stedentrips' zijn te boeken naar Barcelona, Bordeaux, Florence, Lille, Lissabon, Londen, Lyon, Madrid, Marseille, Montpellier, Nice, Parijs, Porto, Rome, Valencia en Wenen. Prijs vanaf ¤ 155 p.p. voor 3 dagen (afhankelijk van de ingrediënten van het arrangement)

Kijk op: www.cazebonne.nl/pagina/stedentrip

Voor meer informatie en boekingen tel: 072-511 6111

Cazebonne is een begrip in de reiswereld en culinair Nederland. Zij organiseren individuele arrangementen en groepsreizen op maat naar de vooraanstaande Europese wijn en gastronomische gebieden.



Ingezonden persbericht