Ingezonden persbericht

Pim Nederpel naar Citi Nederland

Amsterdam, 10 december 2009 - Pim Nederpel is bij Citi Nederland benoemd tot hoofd van Global Transaction Services (GTS) en de Securities en Fund Services (SFS) Client Sales Management organisatie bij Citi Nederland. Met ingang van 18 januari 2010 is hij verantwoordelijk voor de coördinatie van de GTS-activiteiten in de Nederlandse markt.

Samen met Citi Country Officer Freddy Boom en het Nederlandse managementteam richt hij zich ook op de ontwikkeling van de zichtbaarheid van Citi in de Nederlandse markt en het optimaliseren van relaties met belangrijke stakeholders.

Pim Nederpel heeft meer dan 20 jaar ervaring in de financiële wereld en is afkomstig van ABN AMRO Mellon / BNY Mellon Asset Servicing. Hij werkte daar als Chief Financial Officer en lid van de raad van bestuur van 2005 tot eind 2007. Daarna bekleedde hij bij dezelfde organisatie de functie van Chief Executive Officer en was hij ook voorzitter van de raad van bestuur. Tussen 1989 en 2005 hield Nederpel verschillende posities bij de Europese Optiebeurs, Amsterdam Exchanges en Euronext Amsterdam als Executive Director.

Pim Nederpel heeft een diploma in Business Administration and Economics en specialiseerde zich daarna tot Registered Financial Analyst.



Ingezonden persbericht