Samenwerkende Instellingen Gezondheidszorg Regio Amsterdam
Werving en selectie op basis van 'no cure no pay'

10-12-09

Sinds 1 juli 2009 kunnen leden van de vereniging SIGRA al tegen een voordelig tarief online adverteren. Sinds begin december 2009 kunnen de leden ook het tijdrovende selectieproces uit handen geven, op basis van no cure no pay.

Bureau SIGRA Dienstverlening en Adver-Online hebben een mantelovereenkomst gesloten, waardoor leden van de vereniging SIGRA tegen 15% korting online kunnen adverteren. Daarnaast biedt Adver-Online nu ook werving en selectie aan door deskundige carrière- en arbeidspsychologen. Voor de leden van de vereniging SIGRA vindt dit selectietraject plaats op basis van 'no cure, no pay' en ook nog eens voor de laagste prijs in de markt. De kosten voor dit traject bedragen ¤ 1.995 (excl. BTW), ongeacht het gevraagde niveau.

Adver-Match

Adver-Match doet in acht stappen de selectie, waarna u alleen de kandidaten krijgt gepresenteerd die aan uw eisen voldoen. Adver-Online is een samenwerking aangegaan met onder andere Holtrop Arbeidspsychologen, een gerenommeerd werving- en selectiebureau.

Match-activiteiten:
1. Gesprek bij klant/Telefonisch
2. Zoekprofiel opstellen
3. CV screening
4. Telefonische interviews
5. Profielscan sollicitanten: - persoonlijkheid - werkwaarden - profiel match
6. Sollicitatiegesprekken
7. Presentatie sollicitanten

Uitbreiding vacaturepakket zorg

Interesse?

Wanneer u nog geen gebruik maakt van de diensten van Adver-Online kunt u, geheel vrijblijvend, kennis met hen maken. Dit kan door contact met hen op te nemen via 023-5530350 of sales spam-preventionadver-online.nl. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met mw. L. (Linda) van de Poll van bureau SIGRA Dienstverlening, l.v.d.poll spam-preventionsigra.nl of 020-512 88 88.