Werkgroep dak- en thuisloze jongeren U-2B Heard! uit Utrecht laat zich

07/12/2009 08:00

U-2B Heard!

Je staat er alleen voor, maar wij staan achter je

Werkgroep dak- en thuisloze jongeren U-2B Heard! uit Utrecht laat zich zien

Op 10 december aanstaande zet de werkgroep U-2B Heard! zichzelf op de kaart met het online zetten van haar website www.u-2bheard.nl, tijdens een spetterend lanceringfeest. Daarmee geeft het de jongeren van Utrecht een plek waar zij informatie en steun kunnen halen.

Om 13.00 uur vindt de officiële installatie plaats van de werkgroep U-2B Heard! door Wethouder P. van der Sluijs. Daarmee onderschrijft hij het belang van hun rol in Utrecht. Daaropvolgend het mogelijk jongeren van U2B Heard! te interviewen. Zij doen op geheel eigen wijze hun verhaal aan de pers. Vanaf 15.00 uur is er een lanceringsfeest.

Het in maart 2009 opgerichte cliëntenplatform U-2B Heard! - voor en door dak- en thuisloze jongeren - is een actieve werkgroep. Hier kunnen jongeren die gebruik moeten (gaan) maken van een vorm van opvang en/of jeugdhulpverlening, informatie krijgen. Maar zelf kunnen zij ook actief deelnemen om medelotgenoten te helpen met advies en ondersteuning. De groep komt wekelijks bijeen in het activiteitencentrum Spirit van Don Bosco in Lombok.

Het lanceringfeest vindt plaats in partycentrum Number Four van het FC Utrecht stadion, ingang Oost op donderdag 10 december vanaf 15.00 uur. Entree is gratis.

Met de lancering van de website, interactieve workshops, optredens , een catering verzorgd door woonvoorzieningen Maaszicht (Rotterdam) en Singelzicht (Utrecht) en een feestelijke sfeer wil U-2B Heard! jongeren, hulpverleners en iedereen die iets met jongerenopvang te maken heeft kennis laten maken met deze actieve groep die zich in wil zetten voor een ander.

Voor informatie:

Contactpersoon: Bea van Doorn op 06-23227204, Email: bea@u-2bheard.nl,

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.u-2bheard.nl