Gemeente Soest

.

De gemeenteraad vergadert op 10 december 2009

07 december 2009

De gemeenteraad vergadert op 10 december 2009

Op donderdag 10 december 2009 komt de gemeenteraad bij elkaar. Wij nodigen u uit voor de Ontmoeting met presentaties en bijeenkomsten over diverse onderwerpen en de Ronde met een inhoudelijke bespreking (zonder het innemen van standpunten). Hieronder vindt u een korte toelichting op de onderwerpen die aan de orde komen.

DE ONTMOETING/DE RONDE 19.00 - 20.00 UUR, raadzaal

Bouwplan Grote Melmweg 35

De gemeente heeft een verzoek ontvangen om het perceel Grote Melmweg 35 te mogen gebruiken als vertrekpunt voor vaartochten en de herbouw van een woning met bijgebouw. Hiervoor is een bestemmingsplanwijziging nodig. De fracties GGS, CDA en GL hebben aangegeven de plannen te willen bespreken. In deze Ronde-bijeenkomst zullen de plannen worden gepresenteerd, daarna zullen ze besproken worden. Aan de Raad wordt gevraagd of na deze bespreking de bestemmingsplanprocedure vervolgd kan worden.

---

DE RONDE plus 20.15 - 22.30 UUR, raadzaal

Ontwikkelingsplan Van Weedestraat

Op het ontwikkelingsplan Van Weedestraat zijn 340 inspraakreacties ontvangen. Tijdens deze Ronde Plus-bijeenkomst zal een presentatie gegeven worden door de projectleider en vervolgens is er het eerste uur van de bijeenkomst gelegenheid voor het geven van een toelichting op de inspraakreacties.

Per persoon/organisatie is er maximaal 5 minuten beschikbaar, bij meer dan 12 aanmeldingen zal de maximale spreektijd per persoon/organisatie worden teruggebracht om binnen het uur te blijven. Insprekers worden gevraagd zich vooraf te melden bij de griffier, de heer Van Vliet via vliem@soest.nl of via 035-6093492.

Na de insprekers kunnen raadsleden verduidelijkende vragen stellen en met elkaar in debat gaan. Besluitvorming over het ontwikkelingsplan wordt verwacht op 17 december 2009.

Meer informatie op deze website: Van Weedestraat