Grootste Nederlandse wk2010 website gestart

10/12/2009 08:00

OLG Group

Deze week is de grootste Nederlandse WK2010 portal gelanceerd. De portal is een initiatief van de OLG-Group met vestigingen in Kaapstad Zuid-Afrika en Nederland en is tot stand gekomen in samenwerking met een aantal A-merken, partnerpartijen en SANEC (South African Netherlands Chamber of Commerce).

De WK Portal is voor iedereen vrij toegankelijk en richt zich op de Nederlands voetballiefhebbers. Doelstelling is om acht maanden lang met elkaar naar het WK2010 toe te leven. De WK Portal is voor iedereen vrij toegankelijk en richt zich op de Nederlands voetballiefhebbers.

Dagelijks worden op de portal de gekwalificeerde Oranje spelers gevolgd door voetbalprimeur.nl. Er zal meerdere keren per dag, hot nieuws rechtstreeks vanuit Zuid-Afrika te vinden zijn. De portal heeft buiten het WK voetbal de doelstelling om alles van (Zuid) Afrika te laten zien, zoals de ontwikkelingen rondom het WK2010, de mooiste plekjes van Afrika, hotels, restaurants, wildparken, veiligheid, kortom, alles wat er maar in Afrika te vinden is. Wekelijks zal 'Mr. Goodlife' de portalbezoekers meenemen naar de beste restaurants, golfresort, spa's, hotels e.d. dat Zuid-Afrika te bieden heeft. In samenwerking met Kalooga, zullen er dagelijks video's en foto's van wedstrijdverslagen op de portal te bekijken zijn. En in samenwerking met Voices of Africa, zullen de bezoekers aan de hand van live videonews op de meest uiteenlopende plekken van Afrika terechtkomen.

Op de portal is tevens een business lounge te vinden, die SANEC voor haar rekening neemt. Hier kunnen de zakelijke bezoekers elkaar ontmoeten, netwerken en hun bedrijven presenteren. In de business lounge zijn belangrijke economisch ontwikkelingen te vinden en is er een directe koppeling met LinkedIn. SANEC neemt de WKportal mee op haar MKB roadshows die door het gehele land de komende maanden zullen plaatsvinden.

Op de portal is ook een 'Ladys Only Corner' te vinden, waar typische vrouwenzaken zijn terug te vinden. Hier kunnen vrouwen hun hart ophalen aan de mooiste spa's, events, lifestyle zaken, Zuid-Afrikaanse braai gerechten, wijnen en uiteraard stemmen op de mooiste voetbalbenen dit WK.

In de Lady's Only Corner, zal tevens veel aandacht worden besteed aan de voetbalspelregels.

Voor de thuisblijvers is er de Oranje Fan Guide ontwikkeld, een nuttig boekje met belangrijke WK informatie. De Oranje Fan Guide is rechtstreeks via de portal te bestellen.





http://www.wkportal.nl