ID&T, Q-dance en See Tickets beëindigen samenwerking

10/12/2009 08:30

See Tickets

See Tickets Nederland B.V. ("SEE") en ID? B.V. en Q-dance B.V. (ID? en Q-dance) hebben in goed overleg besloten hun samenwerking in Ticketonline per 1 januari 2010 te beëindigen. ID? en Q-dance zullen vanaf die datum hun eigen ticketverkoop verzorgen en SEE continueert de verkoop van tickets voor dance events onder de naam See Dance.

ID? en Q-dance zullen hun ticketverkoop voortaan zelf gaan beheren via de eigen websites. De tickets zullen alleen nog maar online worden verkocht via www.id-t.com en www.q-dance.nl.

SEE zal onder de naam See Dance het overige aanbod van Ticketonline continueren. Henk Schuit, directeur SEE, vertelt enthousiast:

"Ticketonline heeft de afgelopen jaren een sterke positie in de markt van de ticketverkoop voor dance-events verworven. Wij denken deze positie onder de naam See Dance verder te kunnen versterken, omdat See Dance, in tegenstelling tot Ticketonline, zal profiteren van de marketinginspanningen voor het algemene SEE-merk. Verder zal See Dance in 2010 een aantal nieuwe diensten gaan aanbieden en door zijn onafhankelijkheid een nog aantrekkelijker alternatief worden voor dance-organisatoren".

Met See Dance breidt SEE, de grootste onafhankelijke ticketingorganisatie van Nederland, zich verder uit. SEE heeft een zeer gevarieerd aanbod van tickets voor musicals, jeugdvoorstellingen, cabaret, dance events sport- en popconcerten in de portefeuille.

ID? en Q-dance zijn de grootste organisatoren van dance events in Europa. Bekende events van ID? en Q-dance zijn: Sensation, Mystery Land, Trance Energy, Qlimax, In Qontrol en Defqon.1.





http://www.ticketonline.nl