Ingezonden persbericht


Persbericht

Wiertz Personeelsdiensten kiest voor samenwerking met WijLimburg.nl -internet media heeft de toekomst -

Kerkrade, 10 december 2009. Vanaf deze week werkt Wiertz Personeelsdiensten samen met WijLimburg.nl. Dit is een platform voor en door ondernemende Limburgers. Rik Franssen, hoofd sales support bij Wiertz Personeelsdiensten is erg te spreken over dit nieuwe initiatief van journalist Gerrie Coerts. "Internet heeft de toekomst en internet toepassingen zullen de komende jaren dan ook een grote vlucht nemen" aldus Franssen. Het initiatief van Coerts wordt vanaf het begin gesteund door bedrijven als FD, L1 maar ook door de Kamer van Koophandel en het LIOF. De provincie Limburg en de Limburgse Werkgevers Vereniging toonden zich eerder eveneens enthousiast. Vanaf deze week hoort Wiertz Personeelsdiensten hier bij.

"We denken dat WijLimburg.nl ook heel erg geschikt is om werkgevers en werkzoekenden bij elkaar te brengen" zo meent Rik Franssen. "Om die reden sponsoren we het nieuwe item Werkgever Gezocht en Collega Gezocht". Het kenmerk van dit nieuwe item is dat werkgevers en werkzoekenden zich presenteren via korte filmpjes. Wekelijks worden deze filmpjes geactualiseerd.

Over Wiertz Personeelsdiensten

Wiertz Personeelsdiensten heeft zich de afgelopen 12,5 jaar ontwikkeld tot een toonaangevende intermediair in arbeid. Als familiebedrijf doet de organisatie dit op onderscheidende wijze. Men staat voor meer inzet, meer gevoel voor de markt, meer pro-activiteit en meer continuïteit. Wiertz Personeeldiensten wil de beste zijn in oplossingen voor flexibele arbeid van starters tot professionals, van ongeschoold tot wetenschappelijk niveau. De organisatie is met 15 kantoren actief in Nederland en Duitsland. Wiertz Personeelsdiensten is onderdeel van Wiertz Groep. Kijk ook op www.wiertz.com.