Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

10 december 2009

Werkgelegenheidsgroei in de zorg en welzijnssector

In 2009 en 2010 is er bij de verzorgende en heelkundige beroepen een duidelijke werkgelegenheidsgroei te zien. De vraag naar hoger verzorgend en heelkundig personeel neemt met bijna 9.000 banen extra per jaar toe. De groei van middelbare verzorgende en heelkundige beroepen neemt met circa 6.000 banen per jaar toe, zo blijkt uit de Arbeidsmarktprognose 2009 - 2010 van het UWV Werkbedrijf.

Studenten, starters en professionals* die interesse hebben in een baan in de zorg en/of welzijn kunnen dan ook kennis maken met ruim 40 organisaties tijdens de Carrièrebeurs Zorg & Welzijn op vrijdag 11 en zaterdag 12 december in de Amsterdam RAI.

Topwerkgevers
Tijdens de Carrièrebeurs Zorg & Welzijn kunnen studenten, starters en professionals kennismaken met organisaties als AMC, Alta, Artsen zonder Grenzen, Bureau Jeugdzorg Amsterdam, Jellinek, OLVG, OsiraGroep, Cordaan, Aruba Hospital, Maandag, UMC St. Radboud, ministerie van Defensie, VU Medisch Centrum, PGGM, Arkin en Spirit.

Workshops
Ook zijn er tijdens de carrièrebeurs diverse interessante workshops te volgen, zoals 'Wat past bij jou, een klein, middel of groot ziekenhuis?', 'Ga agressie op de werkvloer te lijf!', 'Tips & tricks uit de kinderopvang' en 'Verliefd op een loverboy'.

Openingstijden
De Carrièrebeurs Zorg & Welzijn wordt gehouden op vrijdag 11 en zaterdag 12 december a.s. in de Amsterdam RAI. Op beide dagen is de beurs van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend. Kijk voor meer informatie, het volledige workshop programma en voor een gratis entreebewijs op www.carrierebeurszorgenwelzijn.nl.

/////////////////EINDE PERSBERICHT/////////////////

Over Memory Events
Naast de Carrièrebeurs Zorg & Welzijn organiseert Memory Events ook De Nationale Carrièrebeurs, het grootste carrière-evenement van Nederland met de beste werkgevers, De Nederlandse Carrièredagen, Carrièrebeurs Overheid en DiversityWorks. Memory Events maakt deel uit van de Memory Group, opgericht in 1989, en is marktleider in de communicatie met studenten en starters op de arbeidsmarkt. Dit realiseren we met een grote diversiteit aan activiteiten en producten die vallen onder de drie werkmaatschappijen van de Memory Group: Memory Publications, Memory Events en Memory Online.