Ingezonden persbericht


'Limited edition' Samsung S9110 Watchphone met full-touch display

Samsung laat op Miljonair Fair 2009 's werelds dunste watchphone zien

Delft, 10 december 2009 ­ Op de Miljonair Fair 2009 presenteert Samsung met de S9110 haar spraakmakende watchphone met full-touch display. Dankzij de geavanceerde 'surface mounting'-technologie van Samsung is de futuristische S9110 met amper 11,98 mm de dunste watchphone ter wereld. Deze unieke telefoon is in een gelimiteerde oplage van 100 exemplaren verkrijgbaar. Wie op zoek is naar een exclusieve mobiele telefoon met een vooruitstrevend design, kiest voor deze watchphone.

()
De Samsung watchphone heeft een 1,76 full-touch display dat speciaal is aangepast aan de vorm van het polshorloge. Het display laat zich volledig aanpassen aan de stijl van de drager van dit unieke lifestyle statement. Met dit unieke fashion-item blijf je overal stijlvol met iedereen in contact. Zelfs je e-mail checken via Outlook gaat makkelijk en snel. Deze 'limited edition'-watchphone wordt geleverd in een handgemaakte horlogekist. Bij een toestel van dit kaliber horen natuurlijk exclusieve accessoires, zoals een stijlvolle Bluetooth headset en een daarop aan te sluiten stereo koptelefoon.

In 1999 introduceerde Samsung met de SPH-WP10 haar eerste watchphone. Het was een mijlpaal in de mobiele telefoonindustrie. Anno 2009 is er de S9110 luxe editie, 's werelds dunste watchphone met full-touch display. De S9110 luxe editie is in een gelimiteerde oplage van 100 exemplaren verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van ¤ 999,- inclusief BTW.

()

Samsung Electronics
Onder het motto 'The future is not to be predicted, but to be created' is Samsung Electronics uitgegroeid tot marktleider op vele gebieden. Variërend van monitoren en TV's tot mobiele telefoons en geheugenchips. Samsung is een van de snelst groeiende merken ter wereld. Bij het bedrijf werken 164.600 mensen in 179 vestigingen in 61 landen. In 2008 behaalde Samsung Electronics wereldwijd een totale omzet van US$ 96 miljard. Samsung Electronics Benelux is met een omzet van meer dan ¤ 1 miljard een van de weinige '1 billion euro companies' in de Benelux. Met vijf designcentra over de hele wereld laat Samsung zien dat consumentenelektronica om meer dan technologie draait. Samsung laat zich inspireren door de lifestyles van consumenten. Voor meer informatie over Samsung Electronics Benelux kunt u bellen naar 0900-SAMSUNG (¤ 0,10 p/m) of www.samsung.com bezoeken.