Public Collection presenteert wandaankleding op Miljonair Fair 2009


AMSTERDAM, 20091203 -- Public Collection laat zien dat kunst ook op een verrassende andere wijze beleefd kan worden. Wanneer er gekozen is uit een van de vele bijzondere olieverfschilderijen van de Nederlandse kunstenaar/ontwerper Joer bepaalt u zelf hoe deze toe te passen. Van losstaand werk aan de muur tot complete muurbekleding in de living? Verwerkt op exclusieve materialen is bijna alles mogelijk, naar gelang de wens. Op de aanstaande Miljonair Fair in de Amsterdam RAI zal Public Collection voorbeelden van deze exceptionele wandaankleding presenteren.

De designs van Public Collection kenmerken zich door de abstracte, levendige vormen. Dynamisch, vol diepte. Voor iedereen met een eigen verhaal.
Joer (Joost Erftemeijer, Hoorn 1955) heeft een achtergrond als interieurontwerper en heeft lange tijd gedaan om `zijn' techniek in olieverf uit te vinden en te perfectioneren. Inmiddels zijn er talloze werken waaruit gekozen kan worden. Deze designs (of een gedeelte hiervan) worden vervolgens vergroot en overgebracht op een hoogwaardig materiaal, conform de wens of de toepassing van de klant.

Materialen waarop in hoge kwaliteit geprint wordt zijn bijvoorbeeld aluminium, epoxy, acrylaat of glas. De mogelijkheden om de designs van Joer in de omgeving toe te passen zijn hierdoor enorm. Solitair kunstwerk, praktische douchewand, bijzondere roomdivider, in het oog springende glazen vloer, verrassende kamerbrede muuraankleding...? Stuk voor stuk worden de designs slechts eenmaal verwerkt en gesigneerd, waardoor elke uiting een écht origineel kunstwerk blijft.

Groot formaat op exclusieve materialen
"Ruimtes krijgen een spectaculaire uitstraling door mijn werken op groot formaat, of dat nu buiten is of binnen. Precies volgens de specificaties van de klant, drukken wij het gedeelte van een design van zijn of haar keuze, op het materiaal van zijn of haar keuze. Dat is uniek! Elk met een geheel verschillend karakter. Ook dat willen we laten zien op de Miljonair Fair", zo zegt Joost Erftemeijer.
"We werken direct voor particulieren en het bedrijfsleven, maar ook met ontwerpbureaus en architecten. We worden graag betrokken bij speciale projecten en denken dan mee voor het beste design in het beste materiaal. Dat werkt plezierig, efficient en met succes."

Public Collection is aanwezig op de Miljonair Fair, van 10 tot en met 14 december 2009 in de Amsterdam RAI, in de Randstadhal. De Miljonair Fair wordt voor de achtste keer georganiseerd en is hét podium voor het allerbeste in het luxe segment.

Voor meer informatie of een indruk van de werken van Joer kijkt u op www.public-collection.com





Ingezonden persbericht