Kinderen van Almere mogen kerstwens doen in Citymall 036


Wensen kunnen worden ingeleverd bij Huis van de Kerstman: een aantal komt uit

ALMERE, 20091209 -- Op 10 december opent het Huis van de Kerstman in Citymall 036 zijn deuren. Kinderen van alle basisscholen in Almere kunnen tien dagen lang een echte kerstwens doen en deze inleveren bij het Huis. Op 20 december wordt er na de spectaculaire aankomst van de Kerstman in Almere bekendgemaakt welke wensen in vervulling gaan.

De openbare Jenaplan basisschool De Compositie krijgt op donderdag 10 december om 13.00 uur bezoek van een kerstelfje, die de komst van de Kerstman in Almere aankondigt. Alle kinderen worden dan uitgenodigd om een kerstwens te doen en deze in te leveren bij het Huis van de Kerstman aan De Diagonaal in Citymall 036. Op andere scholen in Almere én in Citymall 036 en het Huis van de Kerstman liggen flyers waar kinderen hun wensen op kunnen schrijven. Op zondag 20 december om 17:30 uur komt de Kerstman op magische wijze aan op het Stadhuisplein en zal bekendgemaakt worden welke wensen in vervulling gaan.

Het Huis van de Kerstman
Al vanaf 10 december kunnen bezoekers van Citymall 036 gedurende twee weken het Huis van de Kerstman bewonderen. Hier richten de kerstelfjes alvast het huis in voor de kerstman. De elfjes schrijven gedichtjes, pakken kerstcadeautjes in en stempelen de kerstpost van bezoekers met een speciale `Huis van de Kerstman Almere'-poststempel. Op 20 december is er in de namiddag een spectaculaire aankomst van de kerstman bij een reusachtige iglo op het Stadhuisplein in Stadshart Almere. Tot en met 24 december ontvangt de kerstman, samen met zijn kerstelfjes, dagelijks visite van jong tot oud in zijn huis.

Datum: 10 tot en met 24 december (kerstman aanwezig vanaf 21 december)
Tijd: dagelijks van 13:00 -17:00 uur + alle koopavonden in deze periode
Locatie: De Diagonaal 36, Citymall 036, Almere

Meer informatie is te vinden op www.citymall036.nl en www.stadshart-almere.nl.

Citymall 036 en Unibail-Rodamco
Vanaf 1 oktober 2009 heeft een deel van Stadshart Almere een nieuwe naam: Citymall 036. Of eigenlijk heeft het in 2006 opgeleverde winkelcomplex voor het eerst een eigen naam. De nieuwe naam is voor eigenaar Unibail-Rodamco en de winkeliers de start van een campagne om de bijzondere kwaliteit van dit winkelgebied beter onder de aandacht te kunnen brengen. Citymall 036 omvat 120 winkels en horecagelegenheden en behoort tot de grotere winkelgebieden van Nederland. Jaarlijks komen er ongeveer 8 miljoen bezoekers. Citymall 036 is en blijft een onlosmakelijk onderdeel van Stadshart Almere.





Ingezonden persbericht