Diskeeper 2010: Witboek onthult hoe nieuwe technologie systeemprestatie aanzienlijk verbetert

CRAWLEY, Engeland--(BUSINESS WIRE)-- 20091210 --

Diskeeper Corporation, innovators in performance and reliability technologies®, heeft vandaag een onlangs uitgebracht witboek bekendgemaakt waarin uit de doeken wordt gedaan hoe de nieuwe revolutionaire technologie IntelliWrite™ de snelheid en de betrouwbaarheid van het systeem enorm verbetert door het voorkomen van fragmentatie vóór het gebeurt.

Eerst kon defragmentatie (nadat de fragmentatie al gebeurd was) enkel manueel worden uitgevoerd, dan maakten planningsoplossingen hun opgang, tot de volledig automatische defragmentatie ontdekt werd. Bij fragmentatie verliest het systeem kostbare I/O-bronnen door het schrijven van niet-aangrenzende bestanden naar verspreid liggende vrije ruimten op de schijf. Net zoals een hedendaags antivirusproduct voorkomt dat het systeem door een virus wordt aangetast, schrijft de prestatiesoftware Diskeeper 2010® met IntelliWrite-technologie, op proactieve manier bestanden naar de schijf om tot 85% van de fragmentatie te voorkomen en de prestatie van het systeem niet te vertragen.

Het witboek schetst op welke manier en wijze de IntelliWrite-technologie voor meer server- en werkstationprestatie zorgt via een aantal benchmarktests die zijn uitgevoerd in verscheidene gewone bedrijfsapplicaties en gebruiksgevallen. Uit de resultaten van de tests blijkt het aantal fragmentaties dat is voorkomen door IntelliWrite en de verbeterde snelheid en efficiëntie van een computer met Diskeeper 2010 in vergelijking met een computer zonder Diskeeper 2010.

Uit het witboek blijkt tevens waarom IntelliWrite een groene technologie is die de mogelijkheid biedt om energie te besparen. Door fragmentatie heeft de harde schijf meer tijd en stroom nodig om gegevens te schrijven en te lezen, een back-up maken van een gefragmenteerde hoeveelheid neemt veel meer tijd in beslag dan een back-up maken van een schone, gedefragmenteerde hoeveelheid. Een computer zonder fragmentatie functioneert veel doeltreffender dan een gefragmenteerde computer.

Diskeeper 2010 met IntelliWrite biedt ondernemingen krachtige maar toch gemakkelijk te beheren tools om de problemen rondom fragmentatie volledig en voor altijd op te lossen.

Voor een kopie van het witboek en om te zien hoe uw organisatie kan profiteren van Diskeeper 2010 kunt u onze site bezoeken: www.diskeeper.com of u kunt telefonisch contact met ons opnemen (+44 (0)1293 763 060). Het volledige witboek is beschikbaar op: http://downloads.diskeeper.com/pdf/IntelliWrite_Technology_brief.pdf.

Over Diskeeper Corporation—Innovators in Performance and Reliability Technologies®:

CIO's, IT-managers en systeembeheerders van Global Fortune 1000- en Forbes 500-ondernemingen vertrouwen op Diskeeper®-software voor ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid voor hun bedrijfslaptops, -desktops en -servers. Diskeeper 2010 is het enige product dat fragmentatie voorkomt, nog vóór het gebeurt. Daarnaast biedt Diskeeper Corporation Real-Time Data Protection and Real-Time Data Recovery™ met Undelete® data recovery software (www.undelete.com). Door het bijna onmiddellijk te laten opstarten met de HyperBoot- technologie kunnen netbooks en laptops nu 's nachts uitgeschakeld worden zonder het verlies van gegevens dat andere gebruikers elke ochtend vaststellen wanneer ze wachten terwijl hun systeem opstart (www.diskeeper.com/hyperboot/). Bovendien is het door InvisiTasking mogelijk om processen volledig onzichtbaar op de achtergrond te laten draaien waarbij er gebruikt wordt gemaakt van de stroom van anders ongebruikte inactieve bronnen (www.invisitasking.com).

© 2009 Diskeeper Corporation. Alle rechten voorbehouden. Diskeeper, Undelete, IntelliWrite, InvisiTasking, Hyper-Boot, The Only Way To Prevent Fragmentation—Before It Happens, real-time data protection and real-time data recovery en Innovators in Performance and Reliability Technologies zijn handelsmerken van Diskeeper Corporation. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Diskeeper Corporation Europe
Céline Bouquillon, +44 (0) 1293 763 060

c.bouquillon@diskeeper.co.uk