Nieuwe Shop A Box biedt binnen 48 uur een box met onbekende inhoud


DIEREN, 20091210 -- Shop A Box is gegarandeerd een verrassing in deze periode! Binnen nu en 48 uur biedt Shop A Box op de website een box aan met onbekende inhoud. Slechts 1 ding is zeker: de box bevat 1 of meer producten van A-merken tegen de laagste prijs in de markt!

Shop A Box is een initiatief van Erwin Ter Laak die al veel ervaring heeft opgedaan met inkoop voor diverse webwinkels. " Shop a Box is ontstaan vanuit de gedachte dat consumenten zich graag laten verrassen," zegt Ter Laak. "Uit diverse marktonderzoeken en praktijktesten van het concept in reeds bestaande, populaire webshops bleek tevens de wens van consumenten om een verrassend en origineel cadeau te geven aan vrienden, familie en kennissen."

Grote A-merken, superscherpe prijzen
De inhoud van de Shop A Box is afgestemd op iedereen van 18 tot 40 jaar. Het assortiment is uiteraard divers: alles op het gebied van trends, elektronica, lifestyle, gadgets en beauty. Shop A Box werkt samen met leveranciers van A-merken die hun grote magazijnvoorraden graag - tijdelijk - willen verkopen tegen een superscherpe prijs. Daarom geldt altijd: een aanbieding is minimaal 1 dag en maximaal 5 dagen geldig, maar zolang de voorraad strekt!

Shop A Box is een nieuwe, trendy en verrassende webshop met een uniek concept. Kijk snel op www.shopabox.nl voor meer informatie en een aantal hints over de inhoud van de eerste box.





Ingezonden persbericht