Uphantis benoemt Ton Verbeek tot Directeur Financial Services


EDE, 20091210 -- Uphantis kondigt de benoeming aan van Ton Verbeek tot Director Uphantis Financial Services. Verbeek is 1 juni 2008 in dienst getreden bij Uphantis Financial Services als Corporate Finance Director en neemt nu de eindverantwoording van deze business unit voor zijn rekening.

De benoeming van Ton Verbeek past binnen de strategie van Uphantis om zich in 2010 verder in te zetten voor de financiële dienstverlening, waarvoor hij zijn businessplan heeft gevormd en focus heeft aangebracht rond Bestuursinformatie en Financieel Management, op het gebied van advies, interim en consultancy dienstverlening.
Na anderhalf jaar samengewerkt te hebben, heeft het Uphantis Bestuur alle vertrouwen in Ton Verbeek gevestigd, dat hij de strategie verder vorm geeft en de onderneming Uphantis Financial Services verder uit gaat bouwen. Zijn internationale ervaring, financiële kennis en in de jaren opgebouwde netwerk onderbouwen, naast zijn drive en teamspirit, dit vertrouwen.
Ton Verbeek trad in 2008 bij Uphantis in dienst als Corporate Finance Director. Voordat hij bij Uphantis in dienst kwam, werkte Ton Verbeek bij een Big-4 organisatie (Deloitte) en internationale corporates (o.a. Infineon/Siemens). Hij heeft onder meer meegewerkt aan het opzetten van centraal gestuurde organisaties, vanuit financieel, bedrijfseconomisch en bedrijfskundig oogpunt.





Ingezonden persbericht