ONE, Open Network Event maakt vliegende start


VOORNE PUTTEN, 20091215 -- ONE, Open Network Event, de netwerkbijeenkomst voor ondernemers, zakelijke professionals en starters is een feit. Donderdag 10 december jl. is de eerste netwerkbijeenkomst gehouden in Bogey's te Brielle. Veel ondernemers, zakelijke professionals maar ook mensen met ideeën, starters en startups kwamen op deze eerste editie af. Resultaat: Een gezellige, vruchtbare maar vooral informele avond met veel potentie en nieuwe gezichten vanuit Voorne Putten en omstreken.

Uit het geweldige aantal bezoekers van meer dan 100 bleek dat de oprichters, Xen Buijs en Victor van der Loo, goed ingeschat hadden, dat er behoefte bestaat aan netwerkbijeenkomsten als ONE bij gevestigde ondernemers, zakelijke professionals maar ook bij starters. ONE is dan ook een platform dat door middel van het organiseren van netwerkbijeenkomsten, de personen met ideeën voor een eigen bedrijf, de startups, over de streep probeert te trekken. "De contacten die de startups na het geven van hun elevator pitch op doen zijn erg goed en welwillend", aldus Xen Buijs. Kortom, een netwerk dat de slagingskans van (snel) groeiende, startende, ondernemers wil verhogen door ook praktische ondersteuning te bieden.

Verloop van de avond
De aftrap werd genomen door Xen Buijs, medeoprichter van het Open Network Event, Xen vertelde iets over de start en het thema. Tijdens de avond stond het thema "de brug slaan tussen startende en gevestigde ondernemers" centraal. In het volle restaurant Bogey's presenteerden twee startups, hun elevator pitch voor de bezoekers. De bezoekers konden hun vragen per sms versturen naar beeldschermen die in de zaal stonden. Na afloop van iedere pitch was het de bedoeling om een cijfer te smsen, deze werd vervolgens ook op de schermen getoond waarna hier de winnaar duidelijk uit naar voren kwam. De aanwezige ondernemers en zakelijke professionals reageerden met bewondering op de presentaties van deze zeer ambitieuze startups. Jacco Rijstenbil met zijn idee van Mystage werd aan het einde van de avond uitgeroepen tot de winnaar. Ook de aanwezigen zelf hadden ambities. Van de ontwikkeling van nieuwe producten tot groei door overname, alles werd tijdens de avond besproken. Het was een ieder echter duidelijk, dat met de kick off van het Open Network Event de ondernemer in de groei wordt bediend met een concept waar veel behoefte aan blijkt te zijn.

Informatie,
De doelgroep bestaat uit starters die zitten in de ontwikkeling van hun bedrijf, maar ook de zakelijke professionals en gevestigde ondernemers. Een ieder die al langer met het idee loopt om ondernemer te worden kunnen zich aanmelden op de website voor een kosteloos bezoek aan ONE en of om een elevator pitch te houden en zo tot nieuwe contacten te komen. Mensen die zich herkennen in dit profiel, kunnen zich aanmelden op de website via www.opennetworkevent.nl of informatie inwinnen bij Xen Buijs, xen@opennetworkevent.nl of Victor van der Loo, victor@opennetworkevent.nl.





Ingezonden persbericht