Hoe flexibel is een robot met de juiste aansturing


Demonstratiedag 10 december 2009

'S-HERTOGENBOSCH, 20091126 -- Cellro en Cadmes houden op 10 december 2009 een demonstratiedag. Thema van deze dag is: `Kosten efficiënt bewerken met robot flexibiliteit'. Gedreven door de groeiende tendens naar efficiënte en flexibele productie, zijn robots de geleidelijke vervanging van conventionele specifieke productie-eenheden, zoals CNC-freesmachines, wasmachines, afbraam units en slijpmachines.

De robot als freesbank
Cadmes en Cellro tonen op 10 december de flexibiliteit van een robot aangestuurd door Robotmaster.
Cellro laat zien: "Industriële robots, ooit opgevat als positionerende geavanceerde apparaten met nauwkeurigheid en stijfheid, worden nu steeds meer gebruikt voor de productie en het verwijderen van materialen. Met behulp van robots, zijn fabrikanten in staat een hogere kwaliteit met lagere kosten te genereren. Het op deze manier bereiken van snelheid en flexibiliteit zijn noodzakelijk in de uitdaging uw concurrentie wereldwijd een slag voor te zijn."

Cadmes zal toelichten wat Robotmaster betekent voor robots en hun nieuwe carrière mogelijkheden: "Vanuit de toepassingsmarkt komt steeds meer vraag naar een goedkoper alternatief voor meerassige CNC machines. Robots zijn inmiddels nauwkeurig en stabiel genoeg om een waardevolle aanvulling op de verspanende markt te bieden, mits aangestuurd door de juiste software. U zult zien hoe Robotmaster, volledig geïntegreerde CAD/CAM oplossing, in staat is op een eenvoudige manier de aansturing van een robot te verzorgen."

10 december 2009
De demonstratie vindt plaats bij Cellro in Ede. Aanvang is om 09.30 uur. Inschrijven is gewenst. Deelname aan deze demonstratiedag is kosteloos.

Voor meer informatie of inschrijven neemt u contact op met Cadmes, 073 - 645 62 22.

CELLRO
CELLRO is wereldwijd leverancier, van de welbekende, gele robotcellen en is één van de robotintegrators met kennis van het verspaningsproces. CELLRO vindt u in de fijnemechanische, machine bouw, energie, medische, luchtvaart en optische industrie.

Cadmes
Cadmes, met diverse vestigingen in de Benelux, is leverancier van CAD/ CAM/ CAE, Robotica en PDM-software. Tevens staat Cadmes haar klanten bij in training, ondersteuning en consultancy. Zij beschikt over ruime ervaring in de implementatie van CAD/CAM systemen voor CNC machines. Dit resulteert in tal van voordelen voor de klant.

Cadmes





Ingezonden persbericht