Yonego opent nieuw kantoor in Gent


GENT, 20091210 -- Het succesvolle -ROI driven- internet marketing bureau Yonego heeft haar kantoor in Gent (België) officieel geopend. Het van oorsprong Bredase bedrijf met klanten als Dell, Elsevier, VistaPrint en Roompot Vakantieparken wil vanuit daar haar bestaande klanten beter faciliteren voor de activiteiten in België en inspelen op de groeiende vraag vanuit puur Belgische bedrijven.

De online marketing uitgaven in België groeien in snel tempo, maar worden nog altijd geremd door het feit dat veel bedrijven de ROI van de activiteiten niet volledig meten. Om die reden kunnen zij niet op efficiënte wijze verder optimaliseren. Yonego bestaat uit een team van ervaren internet marketing specialisten, waarbij de ROI altijd centraal staat. Wanneer de ROI bekend is en er een duidelijk verband is tussen uitgaven en inkomsten, zijn budgetten feitelijk oneindig. Het rendement staat dan centraal.

Kenneth Tallir wordt samen met oprichter Joris Toonders in België verantwoordelijk voor het uitbouwen van de toonaangevende positie die Yonego in Nederland heeft weten te behalen.

"Yonego genereert vele miljoenen euro's aan omzet voor haar klanten. We zijn trots op die cijfers! Dit hebben we kunnen bereiken omdat kennisdeling bij ons altijd centraal staat. Yonego investeert op continue basis fors in haar technologie. Het sturen op vooraf gedefinieerde marketingkosten per klant is voor veel bedrijven nog onbekend terrein. Dat is precies waar wij goed in zijn en waar we direct toegevoegde waarde kunnen leveren."

Over Yonego
Yonego is hét internet marketing bureau voor ambitieuze bedrijven waar meetbaar resultaat centraal staat. Yonego werkt voor een snel groeiend aantal klanten en is onder meer gecertificeerd als Google AdWords Qualified Company, Microsoft adEcellence Member en lid van het IAB en WAA.
www.yonego.be