AlleenEten.nl - Lekker uit eten in je eentje


Met meer dan 150 geschikte restaurants

AMSTERDAM, 20091210 -- AlleenEten.nl is ontstaan vanwege het gebrek aan informatie omtrent restaurants en eetcafés waar men alleen (in hun eentje) kan gaan eten. Het overgrote deel denkt dat wanneer je in je eentje gaat eten, je wordt weggekeken uit het betreffende etablissement. Dit is bij AlleenEten.nl niet zo; wij selecteren onze eetgelegenheden op snelheid, prijs, kwaliteit, vriendelijkheid en behulpzaamheid.

Database aan eetgelegenheden wordt steeds groter

Onze website biedt de mogelijkheid om te zoeken naar restaurants en eetcafés binnen Nederland. De dekkingsgraad van etablissementen wordt met de dag groter. Iedere week worden er zo'n 10 nieuwe restaurants en/of eetcafés aan de database toegevoegd. De website is dus volledig up-to-date. Mensen die een restaurant of eetcafé aan willen bevelen kunnen deze toevoegen aan de database. Na beoordeling aan onze kant zal deze geplaatst worden.
Voor alleenstaanden in heel Nederland

De website is bedoeld voor alleenstaanden. Wij proberen deze groep buiten de deur te laten eten om toch zoveel mogelijk onder de mensen te komen en hopelijk ontmoet deze of gene een leuke partner tijdens het AlleenEten.

Enkele testimonials die wij per e-mail mochten ontvangen:

`Wat een geweldig idee! Ik ga deze website zeker volgen!'

`Wow! Wat een gaaf restaurant wat ik laatst via deze website heb gevonden! Bedankt hiervoor.'

`Dit initiatief is zeker de moeite waard. Zal deze website zeer zeker aanbevelen bij mijn alleenstaande vrienden.'

Wij hopen dat alleenstaand Nederland gebruik zal maken van AlleenEten.nl om zo meer `onder de (nieuwe) mensen' te komen en uiteraard lekker uit eten te gaan. Per 7 december is AlleenEten.nl tevens te horen, in de vorm van een reclame boodschap, op Fresh FM (regio Amsterdam).





Ingezonden persbericht