Gemeente Maassluis

Jacht op vrijwilliger van het jaar 2009 is geopend

Vrijwilliger_001.jpg

Het vrijwilligerssteunpunt Maassluis organiseert ook dit jaar weer de verkiezing van de Vrijwilliger van het Jaar. U kunt meebepalen wie die prijs dit jaar verdient.

De winnaar van de nieuwe verkiezingsronde ontvangt een speciaal aandenken en een geldbedrag van 650. Dit geld mag hij of zij besteden aan een vrijwilligersdoel of organisatie in Maassluis naar keuze. Daarnaast zijn er nog twee tweede prijzen en een speciale jongerenprijs voor deelnemers tot en met 25 jaar. De winnaars van deze prijzen mogen elk 250 besteden aan een zelfgekozen vrijwilligersdoel of organisatie.

Het vrijwilligerssteunpunt Maassluis organiseert de verkiezing als waardering voor de vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor anderen en hierin zeer verdienstelijk zijn. Met de verkiezing wil het steunpunt het vrijwilligerswerk onder de aandacht brengen en zichtbaar maken in Maassluis.

Het kan zijn dat de winnaar zich in uw directe omgeving bevindt. Het kan uw buurman of buurvrouw zijn. Uw broer, zus, vader of moeder. Of die aardige meneer of mevrouw waar u bij de supermarkt vaak een praatje mee maakt. U kunt nomineren wie u wilt, zolang het maar een inwoner van Maassluis is die zich in het vrijwilligerswerk verdienstelijk maakt.

Maak uw Maassluise vrijwilliger van het jaar kenbaar via het onderstaande formulier. Of nomineer via internet op www.zoekvrijwilligerswerk.nu. Nomineren kan van 1 augustus tot 1 november 2009. U kunt één nominatie per formulier doen. De bekendmaking vindt plaats op donderdag 10 december 2009 in de Koningshof in Maassluis.

Meer informatie staat op de website: www.zoekvrijwilligerswerk.nu of bekijk de onderstaande flyer die vanaf deze beschikbaar is bij het vrijwilligerssteunpunt Maassluis en het publiekscentrum in het stadhuis: