Gemeente Zevenaar

05-10-2009: Sportverkiezingen 2009

Om de Zevenaarse âtopâsport in de spotlights te zetten organiseert de gemeente Zevenaar een groots sportgala. Tijdens dit gala willen wij de sportprestaties van de Zevenaarse sporters belonen met een prijs.

We reiken prijzen uit aan zeven verschillende categorieën; jeugdsporter/sportteam, sportman, sportvrouw, sportploeg, gehandicapten sporter/ sportploeg en een aanmoedigingsprijs. Dit gala staat gepland op donderdag 10 december 2009 in het Musiater te Zevenaar.

Om deze verkiezingen op een goede manier te laten verlopen hebben wij een bijzondere jury samengesteld. Eén van onze juryleden is de burgemeester van Zevenaar. De andere juryleden blijven nog even geheim. De avond wordt gepresenteerd door Tom Egbers, bekend van Studio Sport bij de NOS.

Het zal een avond worden om niet te vergeten, maar de avond kan niet slagen zonder de hulp van de inwoners van Zevenaar. Iedereen uit Zevenaar mag namelijk sporters nomineren voor de sportprijs 2009.

Alle verenigingen hebben van de gemeente een nominatieformulier ontvangen omdat zij het dichts bij de sporters staan. Maar ook inwoners kunnen een sporter of ploeg nomineren.

Kijk daarom op onze website: www.zevenaar.nl/sportgala2009 en vul het digitale nominatie formulier in. Leest u wel eerst de nominatievoorwaarden door, zodat u precies weet waarvoor en of uw favoriete sporter/team in aanmerking komt voor de prijs.