Gemeente Berkelland


Postbus 200
7270 HA Borculo
Tel.: 0545-250 250
Contact en bezoekgegevens

Wie verdient er dit jaar een Zwerfafvalpakker-speldje?


De gemeente Berkelland is op zoek naar inwoners die zich vrijwillig inzetten voor het schoonhouden van hun eigen leefomgeving. Op donderdag 10 december 2009 wordt namelijk opnieuw de jaarlijkse Zwerfafvalpakker-speldjesregen gehouden. Kent u een ZAPper in uw buurt? Laat het ons vóór 28 november weten!

Bedankje
Deze speldjesregen heeft het karakter van de jaarlijkse Lintjesregen, waarbij inwoners die zich vrijwillig inzetten om hun buurt schoon te houden, van hun gemeente het zogenaamde ZAP (ZwerfAfvalPakker)-speldje met bijbehorende oorkonde krijgen uitgereikt. Zij worden in het zonnetje gezet als bedankje voor hun vrijwillige goede inzet. En voor het terugdringen van zwerfafval.

Vorig jaar
Vorig jaar reikte wethouder Dennis Meijerink voor de eerste keer in Berkelland drie ZAP-speldjes uit. De heer en mevrouw Arentsen en de heer Hoeks uit Ruurlo kregen tijdens een speciale bijeenkomst het ZAP-speldje en oorkonde uitgereikt. Zij zetten zich regelmatig vrijwillig in om hun leefomgeving in Ruurlo zwerfafvalvrij te maken.

Aanmelden
Voor de uitreiking op 10 december is Berkelland dus op zoek naar deze vrijwillige `zwerfafvalpakkers'. Inwoners die zich het afgelopen jaar of de afgelopen jaren op eigen initiatief hebben ingezet om hun omgeving zwerfafvalvrij te maken. Kent u een ZAPper in uw buurt? Laat het ons vóór 28 november weten! We horen graag wie u voordraagt en waarom u hem of haar voordraagt. In overleg wordt bepaald of diegene in aanmerking komt voor een speldje. Aanmelden van ZAPpers kan via e-mail: info@gemeenteberkelland.nl
of bel met telefoonnummer 0545-250 557.

Trefwoorden Afval
Mutatiedatum 09/11/2009