Ingezonden persbericht


VNO-NCW Oostland

VNO-NCW Oostland Eindejaarsbijeenkomst

10 december

Van der Valk hotel Den Haag-Nootdorp te Nootdorp

Kent u het Oostlandse bedrijf?

Dit is het thema van onze traditionele eindejaarsbijeenkomst op donderdag 10 december vanaf 16.45 uur.
Hét netwerkevent van 2009, mede georganiseerd door Flynth, Alfa Accountants en de Rabobank Zuid-Holland Midden. Wij nodigen leden en relaties van VNO-NCW Oostland, leden van vrouwennetwerk NOOVA én relaties van de sponsors van harte uit!

Waar vorig jaar de Oostlandse ondernemer centraal stond gaat het nu om het Oostlandse bedrijf. Met een fotoquiz gaan we bekijken in hoeverre u de bedrijven uit de regio kent. Met stemkastjes testen wij uw kennis.

De presentatie van de avond ligt in handen van Jan Dirk Stouten en hij zal voor de nodige verrassingen zorgen..... Jan Dirk Stouten is naast ondernemer, sportverslaggever bij RTV Rijnmond en volgt in die hoedanigheid met name de verrichtingen van Feyenoord, Sparta en Excelsior. Sinds oktober 2008 is hij directeur van TSEC The Sports & Entertainment Company.

Verder is er natuurlijk volop gelegenheid om met elkaar te netwerken. De avond zal worden afgesloten met een borrel en een heerlijk Hollands buffet.

U kunt zich aanmelden door in de kolom hiernaast te klikken op AAN- OF AFMELDEN. U vindt daar dan ook de deelnemerslijst en het volledige programma.

We zien u heel graag op 10 december!

Met vriendelijke groet,

Norma Drost
secretaris




Ingezonden persbericht