Gemeente Berkelland


Informatiebijeenkomst op 10 december over werkzaamheden aan drie bruggen in Borculo

Kristalmuseumbrug

Aannemersbedrijf Salverda uit 't Harde treft voorbereidingen voor de werkzaamheden aan drie bruggen in Borculo. De Muraltpleinbrug en de kristalmuseumbrug worden volledig vervangen en beweegbaar gemaakt. De Washuisbrug wordt gerenoveerd zodat ze weer als nieuw is. Deze brug gaat er tijdelijk uit en wordt elders opgeknapt . De bestaande fundering en opleggingen moeten voor alle bruggen aangepast worden.

Op donderdag 10 december houdt de gemeente samen met de aannemer vanaf 16.00 uur tot 19.00 uur een informatiebijeenkomst in café de Gracht, Muraltplein 1 in Borculo. De informatiebijeenkomst is bedoeld voor aanwonenden, winkeliers en andere belanghebbenden/stellenden.

Tijdens deze informatiebijeenkomst waarbij u op ieder willekeurig tijdstip tussen 16.00 uur en 19.00 uur binnen kunt lopen, geven we graag meer duidelijkheid over het ontwerp, de uitvoering, de planning, de verkeersmaatregelen en de onvermijdelijke overlast. Uiteraard kunt u ook vragen stellen. Hebt u belangstelling voor de plannen dan nodigen wij u van harte uit op 10 december.