Netwerken2.0 voor professionals en ondernemende mensen door "ONE"


BRIELLE, 20091122 -- Donderdag 10 december 2009 is het zover; de eerste editie van `ONE'. Een `Open Network Event' die ondernemende mensen op Voorne-Putten verbindt. Op de fraaie locatie restaurant Bogey's in Brielle, is iedereen welkom vanaf 17:30 uur tot 20:00 uur voor een informele, sociale en vooral ondernemende avond.

Open Network Event
`ONE' is de verbindende factor voor start-ups, startende ondernemers, gevestigde ondernemers en zakelijke professionals. De bijeenkomst zal worden gevuld met een interessante spreker en pitches van pre-starters. Locatie, borrel, muziek en wisselende thema's maken de avond compleet. `ONE' bijeenkomsten zullen vier keer per jaar worden georganiseerd.

Ontstaan
`ONE' is ontstaan als aanvulling op reeds bestaande netwerk bijeenkomsten. Doel is het hele eiland Voorne-Putten met elkaar te verbinden.
Xen Buijs: "Ik heb altijd de behoefte gehad om mijn netwerk te vergroten in mijn eigen woon- en werk gebied. Er zijn veel netwerkbijeenkomsten, maar vaak zijn er specifieke voorwaarden waar je aan moet voldoen. Openheid, laagdrempeligheid en het eiland Voorne-Putten waren voor mij dan ook de drijfveren ".
Met deze gedachte hebben de initiatiefnemers, Xen Buijs en Victor van der Loo, ervoor gekozen om het `Open Network Event' te organiseren.
Dankzij digitale netwerken, waaronder LinkedIN, voegden een aantal vaste partners zich bij het project. Future Forward uit Brielle verzorgt de Internetsite, look en feel van `ONE', film en fotografie wordt verzorgd door Destie Productions uit Hellevoetsluis. P&R Publishing verzorgt het drukwerk. Het resultaat is een eerste `ONE' op donderdag 10 december 2009.

Netwerken 2.0
Waar LinkedIN bijdroeg aan het versnellen van de plannen, zullen digitale netwerken een grote rol spelen voor, op en na de netwerkbijeenkomsten.
Hiermee zijn de initiatiefnemers een andere weg ingeslagen ten opzichte van de bestaande netwerkbijeenkomsten.
Door gebruik te maken van LinkedIN, Twitter, mobiele applicaties en de combinaties hiervan is `Netwerken 2.0' ontstaan. Een voorbeeld daarvan zijn de start-ups die de pitch van hun idee digitaal uploaden op de website (www.opennetworkevent.nl) waarop anderen kunnen reageren. Het bereiken van interactie tussen de verschillende doelgroepen wordt hierdoor versoepeld.

Voor wie
`ONE' richt zich op ondernemende mensen afkomstig van, of woonachtig op Voorne-Putten. `ONE' staat open voor iedereen, waarbij de nadruk ligt op mensen die ideeën hebben, willen gaan ondernemen en in dit traject advies en steun nodig hebben. `ONE' biedt het netwerk om advies in te winnen en de juiste contacten te leggen om van ideëen concrete plannen te maken.

http://www.opennetworkevent.nl





ingezonden persbericht