Gemeente Heerhugowaard


Koop een stukje ijsbaan

Van 11 december tot 3 januari is het weer Hartje Winter op het Stadsplein: het ijsspektakel voor jong en oud. Schaatsclub De Draai zorgt ook dit jaar weer voor de nodige hand- en spandiensten en verzorgt ook de lessen voor het schoolschaatsen. En nog steeds allemaal gratis. Om dat zo te houden heeft de gemeente iets nieuws verzonnen. Vanaf dit winterseizoen is het mogelijk âVriend van Hartje Winterâ te worden door virtueel een stukje ijsbaan te kopen. Iedereen kan hieraan meedoen, als particulier, bedrijf, straat of vereniging. Eén vierkante meter ijsbaan kost ⬠100,- in ruil voor naamsvermelding op de gemeentelijke website.
Tevens ontvangt elke âVriend van Hartje Winterâ onder het mom van âijs voor ijsâ een tegoedbon voor een ijstaart van La Tintarella. Deze tegoedbon is geldig van 11 december tot en met 10 januari. Daarnaast wordt onder alle âVrienden van Hartje Winterâ een bezoekje van de ijscowagen van La Tintarella verloot. Wie deze prijs wint, kan de ijscowagen uitnodigen
voor het uitdelen van tweehonderd gratis ijsjes op een plek naar keuze.
Aanmelden als âVriend van Hartje Winterâ kan bij Danielle Karsten, assistent Hartje Winter, te bereiken via e-mail (d.karsten@ heerhugowaard.nl) of telefoon: 072-5755458. Meer informati op www.hartjewinter-web.nl.

20-10-2009