Gemeente Heerhugowaard


Weer Hartje Winter in Heerhugowaard!

Bind je schaatsen onder! Want vanaf 11 december is het weer drie weken lang Hartje Winter in Heerhugowaard. Dit betekent een gratis ijsbaan met een gezellige kerst- en wintersfeer aan het plein bij de Middenwaard.

Hartje Winter wordt geopend met een spectaculaire show van het IJstheater. Op 11 december om 20:00 uur is er een adembenemende openingsshow waarin duurzaamheid centraal staat. Dan volgen een aantal schitterende optredens waarin kerst en winter centraal staan. Alle belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om dit spektakel bij te wonen.

Duurzame ijspret
Om dat Heerhugowaard duurzaamheid erg belangrijk vindt is hier ook rekening mee gehouden tijdens Hartje Winter. De mobiele ijsbanen van Ice-World zijn wel 40% zuiniger met energie dan andere ijsbanen. Daarnaast koopt Ice-World jaarlijks groene stroom in van Nederlandse windmolens. Het wordt dus duurzaam genieten deze winter!

Drie weken Hartje Winter
Hartje Winter duurt, net als vorig jaar, drie weken. Van 11 december tot en met 3 januari 2010 blijft de schaatsbaan open. Naast de spectaculaire opening wordt Hartje Winter passend afgesloten door een optreden van zangeres Maud. Bekend van Idols en Sterren Dansen Op Het IJs, geeft Maud samen met haar partner een drietal ijsdemoâs.

Gemeente Heerhugowaard stad van kansen