Gemeente Zoetermeer

Bewoners uitgenodigd voor start bouw Oosterheem Centrum

logo-Oosterheem Centrum
Op 11 december wordt om 18.00 uur de start bouw van Oosterheem Centrum officieel ingeluid met de onthulling van het bouwbord op de bouwlocatie, op de hoek Florence Nightingalelaan-Nijlstroom.

`We laten dit moment niet zomaar voorbij gaan', aldus Arjan van Weele coördinator van het Informatiecentrum Oosterheem. `Iedereen heeft hier naar uitgekeken. We gaan dit moment dan ook spectaculair vieren met vuurwerk, een oliebollenkraam, een draaimolen en een optreden van de populaire meidengroep Djumbo. Natuurlijk kunt u alle informatie over dit project, inclusief de nieuwe maquette van het centrumgebied bekijken.'

Op ruim 120.000 m2 worden een winkelcentrum, een zorgcentrum, meer dan 500 woningen en appartementen, een ruime keuze aan voorzieningen en 620 ondergrondse parkeerplaatsen ontwikkeld.
Oosterheem Centrum biedt straks ruimte aan drie supermarkten, een drogisterij, diverse vers-/ speciaalzaken en een klein warenhuis. Ook aan andere branches op het gebied van mode, schoenen, speelgoed, zoetwaren, cadeauartikelen en dienstverlening is een invulling gegeven.

De winkels komen aan een gezellig plein te liggen. In het midden komt een paviljoen met entree voor de ruime parkeergarage. De winkelstraat komt uit op een wintertuin met gezellige terrasjes en een brede keuze aan dag- en avondhoreca. Boven het winkelcentrum komen 340 ruime en comfortabele huurappartementen, verdeeld over galerijwoningen boven de winkels en drie prachtige woontorens.

Alle inwoners van Oosterheem ontvangen via het nieuwe Oosterheem Centrum Magazine een uitnodiging voor 11 december. Bent u benieuwd naar het centrum, bezoek dan onze informatiestand.