Stadsdeel Amsterdam-Noord

Vier Kerst in Noord

Op vrijdag 11 december start het feestelijke Kerstweekeinde in de winkelcentra van Amsterdam-Noord. Samen met de winkeliersverenigingen organiseert het stadsdeel een kerstactie.

Win een breedbeeld TV!

De Kerstman komt langs in zijn arrenslee, begeleid door Kerstkoor Vreugdezang en The DixieMates. Een heuse Kersttrein doet ieder winkelcentrum in Noord aan, gelokt door feestelijk versierde Kerstbomen met sfeervolle verlichting.
Het publiek kan al winkelend genieten, maar wordt ook uitgedaagd om een mooie slagzin te maken over hun eigen winkelcentrum. Wie de beste slagzin maakt wint een mooie breedbeeldtelevisie!

Advertentie win een breedbeeld TV

De Kerstman komt op de volgende tijden langs. Spreek op deze tijden ook uw slagzin in bij de videozuil op het winkelcentrum:

Vrijdag 11 december

* Mosveld: 10.00 tot 12.00 uur

* Purmerplein: 13.00 tot 15.00 uur

* Waterlandplein: 16.00 tot 18.00 uur

Zaterdag 12 december

* Molenwijk: 10.00 tot 12.00 uur

* 't Zonneplein: 12.30 tot 14.30 uur

* In de Banne: 15.00 tot 17.00 uur

Zondag 13 december

* Boven 't Y: 13.00 uur tot 15.00 uur

Kerstspecial stadsdeelkrant NoordNieuws

Ook de eigen stadsdeelkrant NoordNieuws staat geheel in het teken van Kerst in Noord. Lees ook via deze website het NoordNieuws.

Uit in Noord

In de Kerstvakantie is er veel leuks te doen in Amsterdam-Noord. Evenementen buiten de deur, steengoede programma's die binnen geprogrammeerd zijn en veel sportieve activiteiten in bijvoorbeeld het Floraparkbad. Download de evenementenkalender of neem een kijkje op Nu in Noord december.

Ook op de website

* Evenementenkalender Nu in Noord

* Stadsdeelkrant NoordNieuws