Stadsdeel Amsterdam-Noord

Dit weekeinde: Reizende kerstparade langs winkelcentra

In het weekend van 11, 12 en 13 december barst voor de bewoners van Amsterdam-Noord een vrolijk kerstfeest los in de zeven winkelcentra. Samen met de winkeliersverenigingen organiseert het stadsdeel een reizende kerstparade. Daarnaast is een wedstrijd onderdeel van de feestelijkheden. Deelnemers maken kans op een breedbeeld TV.

De kerstparade die tijdens dit weekend alle winkelcentra aandoet, bestaat uit een kerstkoor, het orkest `The DixieMates', een kersttrein en natuurlijk de kerstman in zijn arrenslee met rendier. Ook staat er in ieder winkelcentrum een feestelijk versierde kerstboom met sfeervolle verlichting en een poffertjeskraam. Stadsdeelvoorzitter Rob Post: "Het bestuur koestert de kleine winkelcentra, die belangrijk zijn in de wijken. Samen met de winkeliers hebben we voor deze kerstactie gekozen, leuk voor het publiek én een prachtige stimulans voor de detailhandel."

Onder het motto `Doe mee en win een breedbeeld TV!' worden bewoners van het stadsdeel opgeroepen om deel te nemen aan de wedstrijd. Bewoners doen mee door een slagzin in te vullen over hun favoriete winkelcentrum en deze in te leveren of in te spreken bij de videozuil op het winkelcentrum. De zeven winnaars, van ieder winkelcentrum één, krijgen op 17 december in de MediaMarkt Amsterdam-Noord een breedbeeld TV uitgereikt. De filmpjes met slagzinnen van alle deelnemers zijn tijdens de actie te zien in de zeven winkelcentra.

De kerstparade komt op de onderstaande momenten in de winkelcentra langs.

Vrijdag 11 december: 10.00 - 12.00 uur op het Mosveld, 13.00 - 15.00 uur op het Purmerplein en 16.00 - 18.00 uur op het Waterlandplein.

Zaterdag 12 december: 10.00 - 12.00 uur in winkelcentrum de Molenwijk, 12.30 - 14.30 uur op 't Zonneplein en 15.00 - 17.00 uur in winkelcentrum De Banne.

Zondag 13 december: 13.00 uur - 15.00 uur op winkelcentrum Boven 't Y. Externe links en bestanden in nieuw venster openen?