Dordrecht is klaar voor de grootste Kerstmarkt van Nederland

10/12/2009 17:00

Stichting Dordrecht Marketing

Het komende weekend, van 11 tot en met 13 december, vindt in Dordrecht wederom de grootste en bovenal de gezelligste Kerstmarkt van Nederland plaats. De Kerstmarkt wordt donderdagavond officieel geopend met een spectaculaire show op de Kerstijsbaan.

De verwachting is dat de komende 3 dagen zo'n 325.000 mensen een bezoek zullen brengen aan de Kerstmarkt die langs de ruim 200 kramen in de historische binnenstad voert. Bezoekers kunnen de Kerstmarkt zeer gemakkelijk bereiken per openbaar vervoer, vanaf het station in Dordrecht is het slechts 5 minuten lopen over een speciale "groene" loper van ruim 700 meter die naar het begin van de Kerstmarkt loopt.

De stad is verder totaal in de sfeer van kerst is omgetoverd. De middeleeuwse Grote Kerk met zijn tuin in wintersferen, de historische Groenmarkt en de Voorstraat zijn niet te missen in het geheel.

Cadeautjes zijn er in overvloed! Maar het zijn niet alleen de pakjes die de Kerstmarkt maken tot wat het is. Dat doen de vele zingende koren en bands, de warme lekkernijen en natuurlijk de gezellige en mooie kerstijsbaan op het Scheffersplein.

De Kerstmarkt Dordrecht is vrijdag 11 en zaterdag 12 december geopend van 10.00 - 21.00 uur en op zondag 13 december van 11.00 - 17.00 uur. Natuurlijk zijn ook de winkels in het centrum open. Op vrijdag en zaterdag is het langs de route ook koopavond en sluiten de winkels pas de deuren om 21.00 uur. Voor meer informatie kunt u terecht op www.kerstmarktdordrecht.nl

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.kerstmarktdordrecht.nl