Audax Glossy zijn En de nieuwe columnisten van Glossy zijn Maandag 7 December, 2009 Renate Verbaan: "In bed met mijn twee mannen ben ik dolgelukkig"en Jan Kooijman"Ik heb vanuit huis geleerd om alles letterlijk en figuurlijk op tafel te gooien". Twee voorbeelden van succesvolle TV-sterren die altijd voor hun mening uitkomen en altijd zichzelf blijven.

Reden genoeg om hen te strikken als columnisten. Vanaf deze maand geven zij hun ongezouten kritiek op en over zichzelf, relaties, familie, irritaties, collega's, mode, eigen mening, roddels en actualiteit in Glossy.

Glossy is in de zomer van 1999 gelanceerd doro Audax en vierde onlangs haar 10-jarige bestaan. In de loop der jaren is Glossy uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende tijdschriften binnen het glamoursegment. Glossy verschijnt 13 keer per jaar.

Glossy is een uitgave van Audax Publishing onder andere ook uitgever van: AvantGarde, Girlz!, Stars, Royalty, Diva, Weekend, Vriendin, PRiMO, Aktueel MAN en HP/De Tijd. Audax Publishing is onderdeel van het in Gilze gevestigde familiebedrijf wat zich naast het uitgeven vooral richt op de distributie en verkoop van gedrukte media.