Carla Oudehand wint Energiek Award

11/12/2009 12:03

Salland Verzekeringen

Carla Oudehand van WOOD Huisartsen heeft de Energiek Award 2009 gewonnen. De Energiek Award werd donderdag voor de eerste keer uitgereikt in Huis Nieuw Rande te Diepenveen. Het initiatief komt van Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Oost-Nederland en zorgverzekeraar Salland. Met deze prijs willen zij aandacht vragen voor de echte ambassadeurs van de Zorg en Welzijn branche: professionals die de branche verder helpen met hun energieke en motiverende houding.

De gekozen vakjury moest een keuze maken uit vijf genomineerden, die uit de inzendingen waren geselecteerd. Uit deze vijf genomineerden was het lastig kiezen. In het juryrapport stond dat Carla Oudehand uiteindelijk heeft gewonnen door haar enorme uitstraling, omdat zij zich is blijven ontwikkelen, goed is in haar vak, erg sportief is, goed voor zichzelf zorgt en haar collega's weet te inspireren.

De blij verraste winnares Carla Oudehand nam onder luid gejuich van haar collega's een mooi beeldje en bloemen in ontvangst. Ook won zij een fietsclinic met haar collega's.





http://www.energiekaward.nl