De 'ster' van Maitreya als spiraalvormig licht boven Noorwegen

11/12/2009 12:34

St. Share Nederland

Share International Persbericht nr. 91

Spiraalvormig licht boven Noorwegen:

de 'ster' die Maitreya's verschijning aankondigt

Het enorme spiraalvormige lichtverschijnsel met het stralende middelpunt dat op 9 december 2009 boven Noorwegen werd gezien, heeft duizenden Noren, onder wie astronomen, opgetogen en verbijsterd achtergelaten. Wat is de betekenis ervan?

Op 12 december 2008 maakte de stichting Share International bekend dat spoedig een groot helder 'ster'-achtig voorwerp aan de hemel gezien zou worden. Het is een voorbode van de aanstaande verschijning van Maitreya de Wereldleraar in Zijn eerste tv-interview, dat in de VS zal plaatsvinden.

De 'ster' is in feite een van vier enorme ruimteschepen die rond de wereld zijn gestationeerd. Sinds december 2008 zijn er wereldwijd honderden waarnemingen van de 'ster' gemeld op YouTube en in nieuwsprogramma's op tv. Het maandblad Share International heeft honderden foto's ontvangen waarop de 'ster' in allerlei verbazingwekkende kleuren en vormen te zien is.

Het enorme spiraalvormige verschijnsel boven Noorwegen is een uitbreiding van het werk van deze ruimteschepen en is het onweerlegbare bewijs van hun bestaan. Volgens onze informatie zullen er, in verschillende vormen, meer van dergelijke manifestaties volgen.

Voor meer informatie, zie de video 'The star sign' op YouTube en bezoek de website van Share International: www.share-international.org

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.sharenl.org/sterwonder.html

http://www.sharenl.org/index.html