Romiy Wiese verkozen tot mooiste studente 2009

11/12/2009 15:23

Studenten.nl

ONDER EMBARGO TOT 20.00 UUR

Groningen, 11 december 2009 - Romiy Wiese is verkozen tot mooiste studente van Nederland. Ze kreeg van de 14 finalisten de meeste stemmen van de bezoekers van Studenten.nl

In de programma's Ekstra Weekend op Radio 3FM en 101.tv werd zojuist de winnares bekend gemaakt. Met 1660 stemmen mag de Rotterdamse zich een jaar lang de mooiste studente van Nederland noemen. Romiy reageerde verrast op de uitslag: 'Ik ben blij en voel me vereerd dat ik uitgekozen ben als mooiste studente van Nederland.' Ze wint daarnaast ook nog eens 1000 euro. Nynke Abma uit Sneek eindigde op de tweede plaats en Leonie van Essen uit Utrecht bemachtigde de derde plek.

Kalender

De twaalf mooiste studentes met de meeste stemmen prijken op de mooiste studente van het jaar kalender 2010. Op de website Studenten.nl zal de kalender vanaf 18 december te bestellen zijn voor 5,95 euro. De helft van de opbrengst komt ten goede aan de malariabestrijding.

De studentes die op de kalender komen:


1. Romiy Wiese - Rotterdam


2. Nynke Abma - Sneek


3. Leonie van Essen - Utrecht


4. Irene Mostert - Groningen


5. Kim Zevenbergen - Zwolle


6. Sanne Rabenberg - Leeuwarden


7. Sanne Veugelers - Amsterdam


8. Cheryl Mauer - Rijswijk


9. Merel Koene - Utrecht


10. Judith Hoohenkerk - Amsterdam


11. Beau van Boheemen - Amsterdam


12. Amanda Rey - Groningen

Over Studenten.nl

Studenten.nl is dé site voor studerend Nederland. Het is de portal naar alle informatie waar je als student maar naar op zoek kunt zijn. Nieuws, blogs, polls, filmtips, kamers, dating, kroegen, eetcafés, opleidingen, verenigingen, studieboeken, alumni, uitgaan, aanbiedingen, abonnementen, vakanties, stages, carrière, lifestyle en nog veel meer.

Studenten.nl is een initiatief van Jan-Peter Cruiming. Jan-Peter Cruiming is oprichter van NationaleVacaturebank.nl, dat hij enige jaren terug verkocht aan VNU.

Over Ulla Models

Ulla Models is één van de top modellenbureaus van Nederland. Ulla selecteert de modellen voor internationale bedrijven.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.studenten.nl/verkiezing

http://www.Studenten.nl