Politie Limburg-Noord

Venray - Politie onderzoekt gewapende overval


Datum: 11-12-2009
Tijd bericht: 16:01
Plaats: Venray
Donderdagavond is even voor half acht, een cafetaria aan de Wilhelminastraat overvallen. Op het moment dat er geen andere klanten in de zaak aanwezig waren, betrad een gemaskerde man met een vuurwapen de cafetaria. Een medewerker zag de overvaller binnenkomen en sloeg met een hard voorwerp op de balie. De overvaller besloot op een gegeven moment om er zonder buit vandoor te gaan. Eenmaal buiten voegde zich een tweede man bij de overvaller. Samen renden ze er vandoor. De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met klanten die vlak voor de overval in de zaak aanwezig waren of gegeten hebben.

De overvaller is een kleine man, ongeveer 155 cm groot met een smal postuur. Hij was gemaskerd en droeg een donkere jas met omhoog staande kraag, een donkere broek en donkere schoenen. Van de tweede man die zich buiten bij de overvaller voegde is geen duidelijk signalement. Wel is bekend dat deze persoon beduidend langer is dan de overvaller.

De politie vraagt klanten of getuigen die deze avond iets verdachts hebben gezien of gehoord, contact op te nemen via 0900-8844. Tips zijn ook welkom via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 (gratis).