Eerste dag Kerstmarkt Dordrecht zeer goed bezocht

11/12/2009 17:11

Stichting Dordrecht Marketing

De Kerstmarkt in Dordrecht, die nog plaatsvindt tot en met aanstaande zondag 13 december, zal naar verwachting de eerste dag door ongeveer 80.000 mensen bezocht worden. Volgens de organisatie waren er rond 17uur al rui1m 50.000 bezoekers geweest. Het goede weer en de veelvoud aan diverse kramen met kerstproducten droegen bij aan een gezellige Kerstsfeer in de historische binnenstad.

De verwachting is dat de komende dagen nog ongeveer 200.000 bezoekers naar Kerstmarkt komen. De organisatie adviseert bezoekers om met het Openbaar Vervoer te komen, op het station van Dordrecht stoppen alle intercities vanuit Brabant Zeeland en Rotterdam/Amsterdam. Vanaf het centraal station in Dordrecht is een groene loper van bijna een kilometer aangelegd die direct naar het begin van de markt loopt.

Bezoekers die met de auto komen kunnen de borden volgen die op allee randwegen van Dordrecht leiden naar centrale parkeerterreinen.

De Kerstmarkt Dordrecht is op zaterdag 12 december geopend van 10.00 - 21.00 uur en op zondag 13 december van 11.00 - 17.00 uur. Natuurlijk zijn ook de winkels in het centrum open. Voor meer informatie kunt u terecht op www.kerstmarktdordrecht.nl

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.kerstmarktdordrecht.nl