Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
8 december 2009

Zuiderduin Darts Masters live te volgen bij RTV N-H

Aankomend weekend vinden de Zuiderduin Darts Masters plaats in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. RTV Noord-Holland doet van vrijdag 11 december tot en met zondag 13 december live verslag van dit spectaculaire darttoernooi, zowel op televisie als via de livestream op internet.

Dit jaar zijn vele bekende spelers aanwezig op dit toernooi zoals: Ted Hankey, Tony O'Shea, Martin Adams en Darryl Fitton. Ook onze Nederlandse topdarters Gino Vos en Joey ten Berge Zijn van de partij. Nederlands beste vrouw Francis Hoenselaar en onze eigen Noord-Hollandse Floortje van Zanten zullen bij de dames strijden om de titel.

De commentator van het toernooi is Jacques Nieuwlaat. Nieuwlaat is een populaire dart- caller en was de eerste Nederlander die in Engeland een county-wedstrijd heeft gecalled en was tevens de eerste niet-Brit die op het Lakeside podium een officiële wedstrijd heeft becommentarieerd. Daarnaast was Nieuwlaat als scheidsrechter actief op Europa Cups en World Cups. Jacques Nieuwlaat wordt de gehele uitzending bijgestaan door analist Niels de Ruiter. Nederlands topdarter Niels de Ruiter kent de dartwereld als geen ander en zal de wedstrijden analyseren vanuit RTV Noord-Holland. Tussen de wedstrijden door vinden er verschillende interviews met darters plaats en wordt er tevens na iedere speeldag een korte samenvatting getoond.

Uitzendtijden Zuiderduin Darts Masters op RTV Noord-Holland: Vrijdag 11 december:
22:00 - 01:00 uur
Zaterdag 12 december:
13:00 - 17:00 uur
22:00 - 01:00 uur
Zondag 13 december:
13:00 - 15:00 uur en 16:00 - 19:00 uur

Naast de Zuiderduin Darts Masters, zijn er ook vele andere evenementen te volgen bij RTV Noord-Holland. Voor meer informatie over onze programma's zie www.rtvnh.nl

De uitzending is mede mogelijk gemaakt door hotel Zuiderduin.

Noot voor de redactie (