Ingezonden persbericht


Friendship Store van War Child start verkoop op Schiphol

Vier je vriendschap in New York!

Koop op 11 december een Friendship Box en.
maak kans op twee vliegtickets naar New York city!

Op vrijdag 11 december a.s. om 13.00 uur opent War Child met een spannende actie de deuren van de Friendship Store op Schiphol Plaza. De eerste 100 kopers van de Friendship Box ter plekke maken namelijk kans op twee tickets naar New York! De tickets zitten verstopt in één van de vriendschapsdoosjes die vanaf 13.00 uur verkocht worden door rapper Yes-R. De officiële opening van de tijdelijke winkel wordt verricht door Otto Ambagtsheer, directeur Consumers Schiphol en Mark Vogt, directeur War Child, die gezamenlijk een rode loper uitrollen om het winkelend publiek welkom te heten.

Zie ook aankondiging: http://beta.schipholtv.com/2009/12/08/vriendschap-in-een-doosje/

Met de Friendship Box introduceert War Child dit jaar een alternatief en inspirerend cadeau voor de feestmaand. Met de slogan 'Geef je vriendschap cadeau' roept War Child het winkelend publiek op om met Kerst vriendschap cadeau te doen. Geen materieel product maar het gevoel van vriendschap, verpakt in een mooi doosje - de Friendship Box - die je met een persoonlijke boodschap cadeau kunt doen aan een ander. De opbrengst van de Friendship Box gaat dankzij 100% sponsoring volledig naar de projecten van War Child. Het cadeaudoosje is ook online verkrijgbaar: www.friendshipstore.nl

100% sponsoring
De Friendship Box kost 15 euro. Dit bedrag gaat volledig naar projecten van War Child dankzij een unieke 100% sponsoring door talloze bedrijven. Van idee tot design, van winkelbouw tot cadeaudoosje, alles is gesponsord. Amsterdam Airport Schiphol stelde de winkelvloer op Schiphol Plaza ter beschikking. KILROY travels verzorgt de vliegtickets naar New York.

Te koop op Schiphol Plaza en online
De Friendship Store is van 11 t/m 23 december te vinden op Schiphol Plaza (naast Delifrance). In deze periode is de Friendship Box, zolang de voorraad strekt, ook online te bestellen: www.friendshipstore.nl

Geef je vriendschap cadeau
Wil je dit jaar iets origineels en heel persoonlijks geven? Geef dan je vriendschap cadeau en steun direct het werk van War Child. Want wat is er nu mooier om te geven dan vriendschap?
---