TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 09-12-2009

Televisie
DE PALINGSOAP
Uitzending vrijdag 11 december
Nederland 1 - 21.30 uur

JAN KEIZER SPEELT MET ZIJN LEVEN IN DE PALINGSOAP

In DE PALINGSOAP van vrijdag 11 december wordt Jan Keizer op de proef gesteld tijdens de repetities van het Kerststerrencircus. Jan staat doodsangsten uit, terwijl hij als prooi dient voor een messenwerpact. Achter de coulissen van het circus ontmoet hij Humberto Tan en Jochem van Gelder, die eveneens mee doen aan het circus dat ten goede komt aan Kidsrights.

Verder een zeer intiem inkijkje tijdens een fotoshoot, waarin Jenny en Monique Smit worden omgetoverd tot een glossy model, speciaal voor de kersteditie van het 100% NL Magazine. Spanning en glamour gaan deze week hand in hand in DE PALINGSOAP.

DE PALINGSOAP heeft nu een eigen website. Op de site is veel plaats ingeruimd voor video's, uiteraard zijn alle uitzendingen terug te zien. Daarnaast staat op de website veel extra materiaal van opnames die niet te zien waren op televisie. Ook krijgt de bezoeker veel te lezen over het programma, over Volendam en over de sterren in de serie. En iedereen kan zijn mening kwijt in het digitale Praathuis. Surf snel naar www.palingsoap.nl.