TROS

Hilversum, 10 december 2009
Afdeling Communicatie

Radio
DANCE CLASSICS PARTY REQUEST
Uitzending vrijdag 11 december
3FM - 18.00 uur
3FM WEEKEND REQUEST
Uitzending vanaf vrijdag 8 januari
3FM - 18.00 uur

3FM WEEKEND REQUEST VERVANGT DANCE CLASSICS PARTY REQUEST

Vrijdag 11 december presenteert Corné Klijn de laatste uitzending van het TROS-radioprogramma DANCE CLASSICS PARTY REQUEST op 3FM. TROS-dj Bart Arens presenteert vanaf vrijdag 8 januari 2010 een nieuw programma op de vrijdagavond van 18.00 tot 19.00 uur, 3FM WEEKEND REQUEST.

DANCE CLASSICS PARTY REQUEST verdwijnt na ruim tien jaar van de Nederlandse radio. Het programma is in al die jaren uitgegroeid tot een fenomeen. Op de vrijdagavond op weg naar huis was DANCE CLASSICS PARTY REQUEST de ultieme voorbereiding op een avondje uit. Aan dat tijdperk komt nu een einde, maar er komt een waardig opvolger met het nieuwe programma van Bart Arens. Ook in 3FM WEEKEND REQUEST bepaalt de luisteraar welke platen er gedraaid worden. Zij kunnen hun ultieme 'weekend start plaat' indienen.

Corné Klijn over zijn afscheid bij 3FM: "Met de laatste uitzending van DANCE CLASSICS PARTY REQUEST sluit ik een periode van bijna vijftien jaar af bij 3FM. De eerste zeven jaar heb ik met veel plezier 'Kort en Klijn' gemaakt voor de NPS en later, met zo mogelijk nog meer plezier, verschillende programma's voor de TROS. De NPS gaf me een grote kans door me te kiezen als de opvolger van de onvolprezen Frits Spits. Bij de TROS kreeg ik al snel de eretitel 'Mister Dance Classics' door het succesvolle radioprogramma en de show 'Disco Dance Classics Party' in het land. Door mijn tv-werkzaamheden voor RTL Motorsport heb ik de laatste jaren minder tijd voor radio gehad. Het blijft echter mijn grote liefde, de luisteraar is nog niet van me af!"

Ga voor meer informatie over TROS-radioprogramma's naar www.trosradio.nl