OHRA favoriete zorgverzekeraar bij bezoekers Independer.nl

11/12/2009 07:00

Independer.nl

Voor de zorgverzekeringen van OHRA is de meeste belangstelling op vergelijkingsite Independer.nl. De zorgmodule van Independer.nl werd in de periode 16 november t/m 1 december ruim 400.000 keer bezocht. Onder de mensen die een vergelijking hebben gemaakt voor de zorgverzekering 2010 is OHRA de favoriete zorgverzekeraar. 28% van de mensen die informatie of een offerte aanvroeg, toonde interesse in een zorgverzekering van OHRA. Univé, inclusief ZEKUR.nl, (17%) en CZdirect (13%) completeren de top 3 van verzekeraars met de meeste interesse onder Independer-bezoekers.

Uit het gedrag van zich oriënterende consumenten blijkt dat de combinatie van een scherpe prijs, een goede service en het aansluiten op de dekkingswensen goed scoren. De pure internetlabels AnderZorg en CZdirect hebben samen een interesseaandeel van 20%. De bezoekcijfers zijn gebaseerd op de periode 16 november t/m 1 december 2009.

Independer.nl verwacht dat dit jaar meer mensen zullen overstappen. In plaats van de 3% van de afgelopen jaren verwacht Independer.nl dat dit jaar circa 5% van de verzekerden overstapt.





http://www.independer.nl